Kauno bendruomenių centrų asociacija

Mūsų bendruomenių centrų veiklos

Spalio 24 d. Aleksoto bendruomenės centro nariai trečiame forte susitiko su Sąnašos bendruomene, kurios pirmininkas Ovidijus Jurkša surengė ekskursiją po fortą. Stebėjomės, kiek daug bendruomenės pastangų dėka nuveikta trečiame forte, o profesorius Valdas Rakutis papasakojo apie Kauno tvirtovės regioninį parką ir planus ateičiai.Buvo labai įdomus ir šiltas susitikimas.

Spalio 24 d. asociacijoje Narsiečių bendruomenė įvyko mokomasis seminaras lyderiams. Seminarą "Ugdyk savyje lyderį" vedė Giedrė Bagdonavičienė.
Veikla finansuojama projekto „SKATINTI BENDRUOMENINĘ VEIKLĄ SAVIVALDYBĖSE“ lėšomis.

Tuo tarpu Kauno Vilijampolės BC "Veršva" nariai spalio 25 d. lankėsi Druskininkuose ir dalyvavo Druskos studijos edukacijose "Sūri pamoka". Susipažino su skulptūrų gamyba iš druskos, druskos skulptūrų ekspozicija ir patys pabandė kurti, buvo pavaišinti mėtų arbata ir skaniais pyragėliais.

Visi aukščiau paminėti renginiaiįvyko vykdant SADM projektus "Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse 2020", nuotraukos yra facebook'o paskyroje @KaunoBCAsociacija.

Kauno pilietinės bendruomenės centro "Dainava" moterys "Berželio" bibliotekoje pristatė savo išpuoselėtus ir išmylėtus rankdarbius bei pasidalino pačiomis gražiausiomis istorijomis apie juos.

 

 

Bendruomenių centrų informacija

2020-10-27

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple