Kauno bendruomenių centrų asociacija

Atšaukiamas 2020 m. Romantinės dainos festivalis

Dėl paskelbto karantino ir griežtų apribojimų renginiams ir susibūrimams, 2019 m. nugalėtojai Sargėnų ir Vytėnų bendruomenės centras atšaukia Kauno bendruomenių Romantinės dainos festivalį. Jis nukeliamas į 2021 metus.

Festivalį bendruomenės centras numatė organizuoti lapkričio 28 d. Domeikavos kultūros namuose. Renginys būtų finansuojamas SADM programos "Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse 2020" lėšomis.

Labai apgailestaujame, kad mūsų ansambliai šiais metais nenudžiugins savo pasirodymais ir romantinėmis dainomis.

Deja, šie metai bendruomenių centrams yra nesėkmingi: dėl du kartus paskelbto karantino negalima organizuoti renginių: mokymų, edukacinių užsiėmimų ir seminarų, išvykų, netgi kalėdinės eglutės įžiebimo šventės bus labai kuklios ir ne tokios iškilmingos, kaip buvome įpratę, jame negalės dalyvauti daug žmonių.

Dėl antrojo karantino apribojimų ir iš dalies dėl Kauno savivaldybės administracijos kaltės, vėlavusios paskelbti konkursą, daugumai bendruomenių centrų dėl neįvykusių renginių teks grąžinti lėšas į biudžetą. Tikėkimės, kad tai neįtakos kitų metų finansavimo programos finansavimui.

2020-11-13

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple