Kauno bendruomenių centrų asociacija

Bendruomenių centrų eglutės įžiebtos!

Šiandien Vilijampolės bendruomenės centras „Veršva“ įžiebė savo eglutę pradėjo laukti gražiausių metų švenčių. Tyliai, ramiai šiandien gražioji eglutė įžiebta prie "Šaltinio" bibliotekos.

Už pagalbą bendruomenės centras nuoširdžiai dėkoja bibliotekos darbuotojomis Virginijai bei Vidai, o už paramos lėšas eglutės įžiebimui - Socialinės paslaugos ir darbo ministerijai, vykdant ministerijos programos "Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse" projektą.
Sveikinimu pasidalino Vilijampolės bendruomenės centras "Veršva": siunčia virtualų bendruomenės pirmininkės Jolantos Gulbinienės sveikinimą. O Jus visus kviečiame pasigrožėti vilijampoliečių eglute. Virtualus sveikinimas čia: https://www.facebook.com/vilijampolesversva/posts/4789468391095372
Eglutę papuošė ir Lampėdžių bendruomenės centras. Apie ją rašėme kiek anksčiau.
Šiais metais dėl įsisiautėjusios COVID-19 pandemijos ir vėl paskelbto karantino tradicinių eglučių įžiebimą teko apriboti: eglutės papuoštos, bet neliko linksmų susibūrimų, Kalėdinių senelių ir vaikų džiaugsmo.
Tačiau bendruomenių centrų veiklos nesustojo.
Štai Aleksoto bendruomenių centrų moterys rinkosi į gaminti dovanėlės. Aleksoto BC rankdarbių klubo moterys gamino gražias miniatiūrines eglutes, kuriomis papuošė kiekvieną senelių namų „Akacijų užuovėja“ kambarį.
Asociacijos Narsiečių bendruomenė virtualiai mokėsi pinti kalėdinius vainikus, o bendruomenės pavaduotojos Gintarės Pažėrienės pagalba gamino žvakes ir Kalėdinius žaisliukus iš vaško. Edukacijos dalyvių namus apgaubė malonus vaško kvapas ir jaukus užimtumas. Kalėdų senelio kepure Narsiečiuose pasipuošė knygų namelis.
Abiejų bendruomenių centrų veiklos finansuojamos SADM programos lėšomis.

2020-12-08

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple