Kauno bendruomenių centrų asociacija

PASAULIO LIETUVIŲ BENDRUOMENIŲ TILTAS

Kovo 10 dieną visi drauge sveikinome Lietuvą su Nepriklausomybės Atkūrimo diena ir visam pasauliui parodėme, savo bendruomeniškumą. Visi savo laiškuose rašėte, kad norėtųsi, kad ši bendruomenių draugystė tęstųsi. Todėl Lietuvos bendruomeniečiai kviečia į renginį "PASAULIO LIETUVIŲ BENDRUOMENIŲ TILTAS".

Tieskime vieni link kitų draugystės tiltus, bendraukime, bendradarbiaukime, nes visus mus vienija meilė savo Tėvynei, meilė Lietuvai.

Susitikimui laikas pasirinktas labai atsakingai. Jis vyks balandžio 9 d. Lietuvoje esant 17 val. Čikagoje bus 10 val. ryto, o Taivane bus vėlus vakaras- 23 val. Tad tikime, kad esant norui susitikti, galimybes atrasime.

Susitikimo metu paprašysime Jūsų trumpai save pristatyti, papasakoti apie savo veiklą ir svarbiausiai lauksime Jūsų idėjų mūsų bendriems projektams.

Norintys dalyvauti mūsų renginyje, labai prašome užpildyti registracijos anketą: https://forms.gle/mDs7MJedf9j4HUcq5, nes tik užsiregistravusiems bus atsiųsta prisijungimo nuoroda.

Sveikinome vieni kitus su Kovo 11-ąja , tad tęskime sveikinimus ir pasveikinkime vieni kitus su šv. Velykomis. Renginio metu pakviesime pažaisti nuotaikingam Velykiniame žaidime.

Smulkesnė informacija: El paštas- tvariideja@gmail.com VšĮ Tvari idėja direktorė Reda Kneizevičienė Viber, Whatsaap: +370 611 21453

2021-03-24

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple