Kauno bendruomenių centrų asociacija

LVBOS skelbia sociologinę apklausą dėl viešųjų paslaugų perdavimo

Lietuvos bendruomenių organizacijų dėmesiui! Lietuvos centrinė valdžia planuoja viešųjų paslaugų perdavimo bendruomeninėms organizacijoms (toliau – BO) procesą. Viešųjų paslaugų teikimo procese jau dalyvauja, tuo domisi BO, jų specialistai. Viešųjų paslaugų perdavimas vis dar sukelia daug neaiškumų ir klausimų.

Lietuvos vietos bendruomeninių organizacijų sąjunga (LVBOS) ir Lietuvos kaimo bendruomenių sąjunga (LKBS) kartu su savo nariais vykdo sociologinį tyrimą – apklausą ir prašome Jus atsakyti į keletą klausimų apie viešąsias paslaugas. Mums labai svarbi Jūsų nuomonė. Atsakę į šiuos klausimus, padėsite sudaryti probleminių temų ir pasiūlymų sąrašą, kuris bus pateiktas valstybės institucijoms. Dalyvaudami šioje apklausoje ir pasidalindami savo patirtimi ar įžvalgomis, Jūs padėsite išgryninti paslaugų perdavimo mechanizmą, išsiaiškinti tobulintinas sritis. BO svarbu žinoti savo interesus, lūkesčius dėl būsimo perdavimo modelio.

Apklausoje kviečiame dalyvauti BO lyderius, specialistus, aktyvistus.
Apklausa yra ANONIMINĖ: BO pavadinimo ir asmeninių duomenų nurodyti nereikia. Viešai bus skelbiami tik apibendrinti apklausos duomenys.

Apklausos nuoroda: https://apklausa.lt/f/lietuvos-vietos-bendruomeniniu-organizaciju-sajunga-sociologine-apklausa-api-s4ru2jg/answers/new.fullpage?fbclid=IwAR2vTAopDqCx-icD2NERTNTmX5XB3eOU-99inN-A2MFRAW7H3ZFzuBD92mA

Klausimyne nėra teisingų ar neteisingų atsakymų, tiesiog prašome pareikšti nuomonę arba nurodyti faktines aplinkybes. Jūsų skirtas laikas, nuomonė įgalina sprendimų priėmimą ir stiprina Lietuvos bendruomeninį judėjimą!

Apklausa atliekama vykdant Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos LR VRM ir ES lėšomis finansuojamą projektą „Skaidri Lietuva: vietos bendruomenių įsitraukimas į viešojo valdymo procesus ir korupcijos mažinimą“.

Apklausos koordinatorius ir tyrėjas: prof. habil. dr. Gediminas Merkys, mob. Nr.: 8-618-50901, el. paštas: kadagysgm@gmail.com

Šios anketos rezultatai viešai nepublikuojami, Apklausa vyks nuo kovo 27 iki balandžio 20 dienos, imtinai.

2021-03-28

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple