Kauno bendruomenių centrų asociacija

Šančių bendruomenė kviečia susiburti

Žemųjų Šančių bendruomenė kviečia susiburti kartu balandžio 30 d., penktadienį, 15 val., Juozapavičiaus pr. 116 prie Šančių ženklo, kur organizuojama akcija, kurioje kviečiami savivaldybės atstovus dialogui dėl Nemuno pakrantės tvarkymo Šančiuose.

Susitikimo metu siūloma aptarti bendradarbiavimo galimybes planuojant skvero statusą turinčią teritoriją, pamėgtą daugelio kauniečių dėl vietos ramybės ir vaizdingos gamtos.

Labai kviečiame solidarizuotis ir ateiti, nes visų mūsų buvimas kartu yra mūsų stipriausias įrankis, siekiant tapti pokalbio ir kalbėjimosi partneriais. Tikėtina, kad ne visi savivaldybės tarybos nariai sutinka su Pakalniškio atstovavimu jų nuomonei.

Akcijos metu bus pastatyta palapinė, kurioje bus sustatytos vardinės kėdes svečiams. Bus paruoštos skaidrės apie Genius Loci projektą ir išsamiai pristatytas šio projekto inovatyvumas, siekiant tvariai vystyti rajono architektūrinę ir urbanistinę viziją.

Dialogo su savivaldybe siekiame todėl, kad norime siūlyti keisti bendrąjį planą ir parengti teritorinio lygmens planavimo dokumentą - Šančių urbanistinio ir architektūrinio formavimo idėjinį projektą.

 

Žemųjų Šančių bendruomenės informacija.

2021-04-30

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple