Kauno bendruomenių centrų asociacija

Ataskaitinis rinkiminis susirinkimas

Gegužės 5 d. Kauno bendruomenių centrų asociacijoje (KBCA) įvyko ataskaitinis rinkiminis susirinkimas. susirinkimą organizavome mišriu būdu: dalis narių atvyko į mūsų biurą Veiverių gatvėje, dalis prisijungė nuotoliniu būdu - ZOOM platformoje, o dalis, negalėjusių prisijungti ir atvykti, - balsavo elektroniniu būdu, atsiųsdami balsavimo biuletenius. Tokiu būdu iš 25 narių balsavo 20 narių.

Dėl šios priežasties visi nutarimai buvo priimti užpildant balsavimo biuletenius ir pateikiant juos iki gegužės 6 d. 18 val. Bendruoju balsavimu vienbalsiai patvirtinta KBCA 2020 metų metinė veiklos (pirmininko) ataskaita, revizijos komisijos ataskaita ir 2020 m. metinė finansinė ataskaita (balansas, veiklos rezultatų ataskaita ir aiškinamasis raštas).
Sekančiu klausimu buvo renkama nauja taryba. Vadovaujantis galiojančiais KBCA įstatais, tarybos ir pirmininko katencija yra nustatyta 2 metams ir pasibagė 2020 metais. Tačiau dėl griežtų karantino reikalavimų ir neturėdami nuotolinio bendravimo priemonių, balsuojant elektroniniu būdu, buvo pratęsta tarybos kadencija iki galimybių organizuoti ataskaitinį susirinkimą gyvai.
Tačiau karantino ribojimai tik šiek tiek sušvelnėjo vasarą, o kilus antrai COVID-19 pandemijos bangai, ataskaitinis vėl nukeltas į 2021 m.
Gegužės 5-6 dienomis balsuojant biuleteniais gyvai, nuotoliniu ir elektroniniu būdu, balsai buvo suskaičiuoti gegužės 6 dieną.
Suskaičiavus visus balsu, buvo išrinkta ir patvirtinta šios sudėties taryba:

Ramūnas Navickas (Aleksoto BC),
Dalia Akramienė (Lampėdžių BC),
Gediminas Žukauskas (Panemunės bendruomenė),
Jolanta Gulbinienė (Vilijampolės BC "Veršva"),
Rima Andriulionienė (Kauno Šilianių BC).
Ataskaitiniame susirinkime taip pat buvo išrinktas naujas KBCA atstovas į Lietuvos vietos bendruomenių organizacijų sąjungos tarybą. Vietoje atsistatydinusio Vytauto Šimkaus (Kalniečių bendruomenės centro pirmininko) išrinktas Gediminas Žukauskas, Panemunės bendruomenės pirmininkas.
Šiandien susirinkusi Taryba išrinko pirmininką. Juo vienbalsiai vėl išrinktas prof. Ramūnas Navickas.
Sveikiname naująją tarybą ir pirmininką, linkime jiems geriausios kloties.
Gegiužės 5 dienos susirinkimas vyko, laikantis visų saugumo priemonių, dalyviai yra paskiepyti arba jau testuoti.

2021-05-07

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple