Kauno bendruomenių centrų asociacija

Romainių paplūdimio tinklinis: senjorai

PAPLŪDIMIO TINKLINIO TURNYRAS ROMAINIUOSE

Liepos 3 d. Romainiuose vyko jau tapęs tradiciniu paplūdimio tinklinio turnyras Joninių taurėms laimėti.

Pirmajame etape varžėsi „Senjorai 60+“. Vilnių atstovavo stipri „ Kuro aparatūros“ komanda, Dzūkijos atstovai - Alytaus „Dzūkija“. Kauno miesto komandos –„Šilainiai“ ir Šilainių seniūnijos „Rinktinė“.

Kovos tinklinio aikštelėje vyko atkakliai dėl kiekvieno taško. Ryte žaisti buvo lengva ir malonu. Saulutei kylant aukštyn oras kaito. Tinklinio žaidėjai braukė prakaitą, bet varžybų entuziazmas neišblėso. Po 4-ių valandų kovų, komandos - prizininkės išsirikiavo sekančia tvarka:
1- a vieta - „Kuro aparatūra“, Vilnius;
2- a vieta – „Šilainiai“, Kaunas,
3- ia vieta – „Dzūkija“, Alytus.

Pasibaigus varžyboms, Romainių bendruomenės centro tarybos pirmininkė Aušra Misiūnaitė komandoms - prizininkėms įteikė Joninių turnyro medalius ir taures bei turnyro rėmėjo Algirdo Kemčio įsteigtus prizus. Komanda, kuri netapo prizininke taip pat buvo apdovanota.

Varžybų rėmėjai: UAB "Lavazza", Šilainių seniūnija,

Senjorų grupės turnyras - tai tik pirmas etapas. Dėl karščių, saugant žmonių sveikatą ir esant kai kuriems apribojimams dėl pandemijos, į vėsesnį laikotarpį nukelti suaugusiųjų ir vaikų turnyrai,

Romainių paplūdimio tinklinio varžybos - projekto "Sportuoja vaikai, sportuoja šeimos, sportuoja visa bendruomenė" Nr. SRF-FAV-2019-1-0323, planuotas renginys. Projektą finansuoja Sporto rėmimo fondas. Projekto vydytojas - Socialinių inovacijų fondas, projekto partnerė - Kauno bendruomenių centrų asociacija, atsakinga už Romainių ir Panemunės paplūdimio tinklinio varžybų organizavimą ir vykdymą.

Daugiau nuotraukų čia: https://www.facebook.com/media/set?vanity=KaunoBCAsociacija&set=a.2991466837735174

2021-07-09

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple