Kauno bendruomenių centrų asociacija

Lietuvos senjorai baigė paplūdimio tinklinio sezoną Romainiuose

Rugpjūčio 28 dieną Romainių sporto aikštyne paplūdimio tinklinio sezonas baigėsi Lietuvos senjorų tinklinio varžybomis.

Jau tapo tradicija, paskutinį rugpjūčio savaitgalį Romainių sporto aikštyne išsiaiškinti stipriausias Lietuvos paplūdimio tinklinio komandas. Rugpjūčio paskutinį savaitgalį į Lietuvos čempionato varžybas „Senjorai-60+“ atvyko penkios komandos: Vilniaus, Šiaulių, Palangos, Gargždų ir Kauno. Šiais metais neatvyko Alytaus tinklininkai, nors pereitais savo miestą atstovavo net dvi komandos. Tus būt, tinklininkus suviliojo Dzūkijos miškų  grybai.

Į „Senjorai-70+“ čempionato varžybas atvyko tik trys komandos ir tik iš didžiausių Lietuvos miestų: Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos.

          Labai atkaklios varžybos vyko ,,Senjorai-60+“ grupėje. Nė viena komanda neišvengė pralaimėjimo. Trys komandos turnyrinėje lentelėje surinko vienodą taškų skaičių. Teko skaičiuoti laimėtų - pralaimėtų setų santykį - rezultatas vėl buvo lygus. Galutinai suskaičiavus laimėtus - pralaimėtus taškus, komandos išsirikiavo sekančia tvarka:

1. “Kuro aparatūra“ (Vilnius): dalyviai Romas Voišnys, Volodia Vasilec, Nikolajus Staravoitovas, Sergeij Gumeniuk.

2. Kaunas: dalyviai: Valdas Lauraitis, Arūnas Jozeliūnas, Vladislavas Gendrolec, Algis Žymantas.

3. Palanga: dalyviai: Vizgirdas Banys, Vytautas Liutkevičius, Albertas Afarian, Virginijus Daukšas.

4. Šiauliai.

5. Gargžda.i

          „Senjorai-70+“ varžybos vyko ne taip atkakliai. Visus varžovus gana lengvai nugalėjo Vilniaus komanda: dalyviai Vladimiras Dutovas, Moisej Racin, Bernardas Venslovas ir Sergej Gumeniuk. Antri buvo praėjusių metų čempionai kauniečiai: Kazimieras Bagdzevičius, Algis Žymantas, Petras Leonaitis, Juozas Palevičius. Trečiąją vietą užėmė pirmą kartą į čempionato varžybas atvykę klaipėdiečiai: Romualdas Daukšys, Igoris Romanovas, Aleksandras Aleksejevas.

         Nugalėtojai abiejose amžiaus grupėse buvo apdovanoti Kauno miesto savivaldybės Šilainių seniūnijos įsteigtais medaliais ir taurėmis, taip pat visiems prizininkams buvo įteiktos rėmėjų ,,LAVAZZA“ dovanos.

          Lietuos senjorų paplūdimio tinklinio varžybos - projekto "Sportuoja vaikai, sportuoja šeimos, sportuoja visa bendruomenė" Nr. SRF-FAV-2019-1-0323, planuotas renginys. Projektą finansuoja Sporto rėmimo fondas. Projekto vydytojas - Socialinių inovacijų fondas, projekto partnerė - Kauno bendruomenių centrų asociacija, atsakinga už Romainių paplūdimio tinklinio varžybų organizavimą.

          Lietuvos senjorų paplūdimio tinklinio rugpjūčio 17 dienos varžybos yra tęstinės liepos 3 dienos turnyro tęsinys, kuris dėl karščių buvo perkeltas palankesniam laikui.

          Dėkojame Romainių bendruomenės centrui, varžybų vykdytojui ir vyriausiam teisėjui Juozui Palevičiui už šių varžybų organizavimą ir fizinio aktyvumo skatinimą bei šio straipsnio autoriui.

 

2021-09-06

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple