Kauno bendruomenių centrų asociacija

Sveikiname Narsiečių bendruomene su gimtadieniu

Sveikiname asociaciją Narsiečių bendruomenė su 3 metų gimtadieniu!
Trys bendruomeninės organizacijos Kauno tvirtovės III forte šventė trečią Asociacijos Narsiečių bendruomenės įsikūrimo gimtadienį. Kauno rajono Garliavos apylinkių “Sąnašos” bendruomenė, su pirmininku Ovidijum Jurkša priešakyje, sveikino sukaktuvininkus ir svečius iš Kapčiamiesčio.
Kaip rašo Narsiečių bendruomenės pirmininkė Gintarė Pažėrienė, gimtadienio šventė buvo nuostabi!
Gimtadienio dieną sulaukėme svečiuose Kapčiamiesčio bendruomenės. Svečiams aprodėme mūsų pasididžiavimą Narsiečių kalną, Liepų alėją. Prisijungus asociacijos Narsiečių bendruomenė nariams leidomės į tolesnę gimtadienio šventę.
Pirmasis sustojimas - Marvelės slėnis, čia įdėmiai klausėmės Ovidijaus Jurkšos pasakojimų.
Antruoju sustojimu aplankėme II fortą. Vėliau sustojome apžvelgti Kauno iš aukštai Aleksoto apžvalgos aikštelėje. Nuotaika gimtadienio dalyvių buvo puiki, jėgų niekam nepritrūko, todėl visi kartu dar užkopėm ant Napoleono kalno. Visur mus lydėjo gidas Ovidijus Jurkša, kurio pasakojamos istorijos vertė suklusti. Buvo labai įdomu!
Paskutinė mūsų gimtadienio stotelė buvo III fortas, kur vyko pati įdomiausia Ovidijaus Jurkšos ekskursija! Na ir žinoma gimtadienio tortas, loterija, draugų sveikinimai, juokas, gera nuotaika ir bendrystė!
Dar kartą sakome AČIŪ Kapčiamiesčio bendruomenei, Sąnašos bendruomenei, Kauno tvirtovės parkui, p. Ramunei už nuostabų troškinį ir skleidžiamą gerą nuotaiką, Ovidijui Jurkšai už nuostabias istorijas, Kauno rajono bendruomeninių organizacijų sąjungos pirmininkei Eglei Juozapavičienei už sveikinimus ir vertingas idėjas, asociacijos Narsiečių bendruomenė nariams ir žinoma UAB Bijola už nuostabų tortą!
Narsiečių bendruomenės informacija ir nuotrauka.

2021-09-19

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple