Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kviečiame į Lampėdžių BC jubiliejinę šventę

Lampėdžių bendruomenės centras švenčia savo 20-ties metų įsikūrimo sukaktį. Centras susikūrė 2001 metais ir iki šiol yra vienas aktyviausių ir pilietiškiausių Kauno bendruomeninių centrų. Kartais atrodo, kad savo veikla ir atskiru buvimu centras panašus į vieningą kaimo bendruomenę, kuri susitelkusi, kūrybinga, skatinanti būt, dirbti ir kurti drauge visus gyventojus.

Kauno bendruomenių centrų asociacija sveikina Lampėdžių bendruomenės centrą su jubiliejumi ir kviečia mūsų narius pabūti kartu su lampėdiškiais jų šventėje šį sekmadienį, spalio 24 d. 15 val.

Šventės programa:

8.00 val. Ryto mankšta „Pasveikinkim vieni kitus“ Lampėdžių šile Kviečiame aktyviai pradėti rytą ir sudalyvauti mankštoje, kuri vyks Lampėdžių šile už autobusų aikštelės.

12.00 – 13.00 val. Ekskursija „Lampėdžiai: praeitis ir dabartis“ Kviečiame į ekskursiją, kurią ves istorinės knygos apie Lampėdžius bendraautorės Eglė Elžbieta Liutvinienė ir Edita Gudišauskienė. Ekskursijos pradžia prie Lampėdžių bibliotekos, Romuvos g. 48.

15.00 val. Šventinė eisena Kviečiame visus rinktis autobusų aikštelėje Vytauto g. gale, kurioje 15 val. prasidės šventinė eisena su Kauno pučiamųjų instrumentų orkestru „Ąžuolynas“. Žygiuosime pagrindinėmis Lampėdžių gatvėmis iki šventės vietos Lampėdžių gyvenvietės pradžioje.
15.30 val. Šventės atidarymas Šventės atidarymas vyks Lampėdžių gyvenvietės pradžioje prie vėliavos. Visus sveikins Lampėdžių bendruomenės centro valdybos pirmininkė Dalia Akramienė, vyks Lampėdžių bendruomenės vėliavos pakėlimo ceremonija ir Kauno pučiamųjų instrumentų orkestro „Ąžuolynas“ koncertas.
16.00 val. Sveikinimai
17.00 val. Voldemars Petersons ir grupės „The Break Hearters“ koncertas
18.00 val. Jubiliejinis tortas ir fejerverkas

2021-10-19

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple