Kauno bendruomenių centrų asociacija

Grupinis menų terapijos užsiėmimas ir muzikinio albumo "Virsmas" pristatymas Šilainiuose

Vykdant Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos finansuojamą projektą, lapkričio 5 d. pavakarę Šilainių moterys susirinko į Meno terapijos užsiėmimą. Užsiėmimą organizavo asociacija Kauno Šilainių bendruomenės centras. Tokių užsiėmimų dar bus 15 užsiėmimų ir vienas grupinis užsiėmimas.

Pokalbiai, pojūčiai, atviravimai, pasidalinimai, atradimai ir apsikeitimai, dovanos - kitokios dalyvių emocinio stabilumo, psichologinio palaikymo, bendrystės ir bendravimo patirtys.

Naudinga buvo susirinkti, pabūti gyvos muzikos, poezijos, garsų, kvapų ir pojūčių praktikos aplinkoje. Dėkojame: nuolatiniams partneriams, Kauno Vinco Kudirkos viešosios bibliotekos Šilainių padalinio darbuotojoms ir vadovei Ilonai Paškevičiūtei už galimybę susirinkti bibliotekos patalpose; aktorei Editai Niciūtei ir muzikei Robertai Daugėlaitei.

Kauno Šilianių bendruomenės centras kartu su Muravos bendruomenės centru lapkričio 12 ir 13 dienomis organizavo susitikimus su 2020 metais išleisto muzikinio albumo "Virsmas" kūrėjais ir atlikėjais: poetėmis, dainų kompozitore ir atlikėja Roberta Daugėlaite ir Romantu Daugėla ir įrašų studijos darbuotojais, padėjusiais sukurti ir įrašyti albumą.

Pasiklausyti albumo galima čia: https://www.youtube.com/playlist?list=PLdLmYOuhP_295eTjMFUz1khUexbG0Lh-U

Asociacijos Kauno Šilainių bendruomenės centro informacija

2021-11-15

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple