Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kalėdinė šventė Šilainių vaikams

Gražią šeštadienio popietę KVKVB Šilainių padalinyje linksmai šurmuliavo Šilainių vaikai. Susirinko jie į ankstyvą Kalėdinę šventę. Įvairaus amžiaus, bet visi draugiški ir puikiai nusiteikę. Čia jų laukė teatralizuota pasakų personažų programa, kūrybinės dirbtuvėlės  ir žinoma Kalėdų senelio sveikinimai, pasakojimai ir dovanos.

Pasibuvę, pabendravę ir pašokę su seneliu dalyviai patenkinti  nuskubėjo pas jų laukiančius tėvelius. Senelis pažadėjo per Kalėdas dar  aplankyti.

Šventę  dovanojo Kauno Šilainių bendruomenės centro šių metų partneris Kauno Muravos bendruomenės centras.

Tai šio bendruomenės centro projektinė veikla, finansuojama Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos programos "Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse" lėšomis..

Dėkojame KVKVB Šilainių padalinio darbuotojoms ir savanorėms už pagalbą ir KŠBC projekto partneriui Kauno Muravos bendruomenės centrui už puikią Kalėdinę šventę, finansuotą Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos. Daugiau šventės nuotraukų rasite: Asociacija Kauno Šilainių bendruomenės centras: Kalėdinė šventė Šilainių vaikams (silainiubendruomenescentras.blogspot.com)

2021-12-07

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple