Kauno bendruomenių centrų asociacija

Uždaroma Lampėdžių biblioteka

Sausio 29 dieną, šeštadienį, 15 valandą Lampėdžių bendruomenės centras kviečia savo narius ir lampėdiškius paskutinį kartą susitikti savo veiklą Kauno miesto tarybos sprendimu priverstoje baigti Lampėdžių bibliotekoje (Romuvos g. 48). Lampėdžių biblioteka buvo viena iš puikių vietų rinktis Lampėdžių bendruomenei, ten vyko įvairūs renginiai.

Tačiau dėl miesto savivaldybės planų optimizuoti miesto bibliotekų darbą, į uždaromų bibliotekų sąrašą pateko ir Lampėdžių. Nors lampėdiškiai priešinosi jos uždarymui, deja, miesto valdžia nusprendė, kad mobili biblioteka bus efektyvesnė ir pigesnė Lampėdžių gyventojams priemonė.

Uždarymo ir atsisveikinimo popietė prie rusenančio židinio, nuotraukos atminimui, šilti žodžiai ir prisiminimai tebus mūsų išreikšta pagarba beveik 70 metų žmones būrusiai ir švietusiai kultūros įstaigai. Maloniai laukiame.

Sausio 26 dieną, trečiadienį, 11-15 valandą Lampėdžių bibliotekoje vykp mokymai skaitytojams, kaip elektroniškai užsakyti knygas, prisijungti ar pasirinkti knygų atsiėmimo vietą.

 

Lampėdžių bendruomenės centro informacija.

2022-01-29

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple