Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kaunėnų renginyje,,Esi tik viena"

Balandžio 29 d.Parko bibliotekoje vyko Motinos dienai skirtas renginys,,Esi tik viena".Renginį organizavo Kaunėnų bendruomenės direktorius Antanas Visockis ir Parko biblioteka. renginys organizuotas kartu su Parko biblioteka ir ciklo renginių, skirtų Lietuvos bibliotekų savaitei dalis.

Į renginį buvo pakviesti ir dalyvavo KBCAsociacijos tarybos pirmininkas R.Navickas, benduomenių centrų Iš Šilainių, Romainių, Žaliakalnio ir Panemunės atstovai, J. Matulaičio bažnyčios klebonas D. Lukonaitis, Kauno aps. VPK viešosios tvarkos valdybos bendruomenes vyr. tyrėjas E. Šeputis.

Renginį pradėjo vyr. bibliotekininkė G. Šmitienė. Dainas atliko Kaunėnų moterų ansamblis "Kaunėnai", vadovė Birutė Liutvinskienė. Moterys padainavo daug gražių dainų; ,,Tu dar pabūki ", ,,Kai tu šalia ", ,,Buvo gegužis " ir kt.

Dainų intarpuose eiles mamai deklamavo Kazimieras Černiauskas ir Romainių bendruomenes centro atstovė Violeta Visockenė. Po renginio prie kavos puodelio pabendravome su renginio svečiais. Dėkojame Kaunėnų bendruomenenei ir jos pirmininkui Antanui Visockiui už gražų vakarą.

 

Kaunėnų bendruomenės narės Genės Vaškevičienės tekstas ir nuotrauka.

2022-05-12

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple