Kauno bendruomenių centrų asociacija

XXII-oji Aleksoto šventė pavyko puikiai!

Rugsėjo 18 d. VDU Botanikos sode įvyko Aleksoto XXII-oji šventė "Skrydis laiko erdve", skirta Aleksoto bendruomenės centro 20-mečiui. Šventėje vyko edukacijos, nedidelė mugė, užsiėmimai vaikams ir suaugusiems, buvo papasakota Aleksoto istorija, pasirodė dauga įvairių kolektyvų ir ansamblių. Šventėje dalyvavo daug žiūrovų, buvo puikus oras ir puiki Botanikos sodo aplinka.
Kaip pažymi organizatoriai, šiais metais ji buvo kitokia, režisuota talentingo aktoriaus ir režisieriaus Tomo Erbrėderio. Pirmą kartą šventėje dalyvavo Karinių oro pajėgų orkestras, nuostabus operos solistų kvartetas " Il Senso", tautinio meno ansamblis "Ratelinis" su vadove Margarita Tomkevičiūte, kurie dalyvavo pirmoje Aleksoto šventėje ir dabar dvidešimt antroje. Ir dar daug daug Aleksoto bičiulių savo gyvenimą ar darbą susieję su Aleksotu. O kur dar gausus būrys moksleivių ir ikimokyklinukų.
Aleksotiškiai dėkoja bendruomenę pasveikinti atvykusiam LR Seimo nariui, Kultūros komiteto pirmininkui Vytautui Juozapaičiui, Veiverių seniūnui Vaclovui Ramanauskui, Kauno bendruomenių asociacijos nariams, bičiuliams iš Kėdainių, Biržų, Veiverių, už sveikinimus iš tolimojo Pasvalio ir Vaškų.
Aleksoto bendruomenės centro aktyvas ir pirmininkė S. Račkauskienė dėkoja visiems, kurie savo dalyvavimu papuošė šventę, šventės rėmėjams: LR socialinės apsaugos ir darbo ministerijai, Kaunas 2022 komandai, VDU Botanikos sodui, visiems šventės dalyviams, edukatoriams, papuošusiems Aleksoto šventę savo dalyvavimu.
Dėkoja atvykusiems pasveikinti, žiūrovams, šventės režisieriui Tomui Erbrėderiui.
Kauno bendruomenių centrų asociacijos aktyvas taip pat pasveikino aleksotiškius su Aleksoto BC 20-mečiu.
Šventės nuotraukos - Rimanto Žiemio. Daugiau nuotraukų galima pažiūrėti čia.
Aleksoto bendruomenė centro informacija.

2022-09-20

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple