Kauno bendruomenių centrų asociacija

Ruošiamės susitikimui su Kauno miesto kandidatais į mero postą

Sausio 18 d. Žemųjų Šančių bendruomenė pakvietė KBCA pirmininką ir narius į susitikimą, kurio tikslas organizuoti susitikimą - diskusiją su kandidatais į Kauno mero postą. Šiais metais kovo 5 d. įvyks savivaldybių tarybų ir merų rinkimai. Kaune nepatvirtintais duomenimis yra apie 12 kandidatų į mero postą.

Susitikime dalyvavo KBCA pirmininkas Prof. R. Navickas, Panemunės bendruomenės, A. Šančių ir Lampėdžių bendruomenės centrų pirmininkai, Šančių seniūnaičiai, architektas L. Tuleikis, advokatas S. Dambrauskas, Žemųjų Šančių pirmininkę E. Vanagaitė ir aktyvas.

Kaip teigia Ž. Šančių aktyvo narė V. Gelūnienė "Neabejoju, kad dabartinis Kauno meras V. Matijošaitis skiedžia savo rinkimų programoje apie klestinčias bendruomenes, bet šiems visuomenės debatams su kandidatais jis ir jo administracija miesto savivaldybės patalpų nusprendė neskirti". T. y. patalpas debatams bendruomenės turi susirasti pačios, o savivaldybės salė po darbo bus užrakinta.

Susitikimas su kandidatais planuojamas vasario 15 d., 17 val.
KBCA taryba sausio 19 d. sukvietė savo narius į išplėstinį posėdį, kuriame aptartas susitikimo - diskusijos klausimas ir bendruomenių dalyvavimas renginyje. Nors asociacijos nariai planavo daryti atskirą susitikimą diskusiją su kandidatais, tačiau sutarta, kad Kauno miesto bendruomeninių organizacijų vienybė organizuojant ir dalyvaujant susitikime - diskusijoje yra svarbiau ir KBCA nariai dalyvaus ir padės organizuojant šį susitikimą.
KBCA ir Žemųjų Šančių informacija ir nuotrauka.

 

2023-01-20

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple