Kauno bendruomenių centrų asociacija

Sveikiname mūsų seniūnus!

Šiandien, balandžio 1 d., Kauno miesto seniūnijos švenčia savo įsteigimo Kauno mieste 20-metį. Nuo pat įsteigimo visos 11 seniūnijų aktyviai bendradarbiavo su seniūnijų bendruomenėmis ir besisteigiančiais bendruomenių centrais. Kauno seniūnijos visada ypatingai rėmė vietos bendruomenes ir jų organizacijas ir jomis rėmėsi, seniūnai patys aktyviai dalyvavo vietos seniūnijos gyvenime, kūrė sąlygas vietos infrastruktūrai ir žmogiškųjų išteklių įtraukimui, stiprino ir skatino bendruomeniškumą, kultūrinį vietos gyvenimą, rūpinosi aplinkos puoselėjimu ir vietos gyventojų poreikiais, saugumu.

Kaip rašo Liukrecija Navickienė, buvusi Aleksoto seniūnijos seniūnė, "2003 balandžio 1 d. pradėjo veikti 10 seniūnijų, o 2005 m. pati didžiausia Dainavos seniūnija padalinta į Dainavos ir Gričiupio. Dėjome daug pastangų, darbavomės visi kaip galėdami geriau, kad pateisintume savo gyventojų lūkesčius. Sveikinu visus, kurie toliau dirbate seniūnijose, toje arčiausiai žmonių esančioje savivaldos institucijoje. Jums nuoširdžiausius sveikinimus perduoda LR Seimo kultūros komiteto pirmininkas Vytautas Juozapaitis".

L. Navickienė pasidalino Petrašiūnų, Dainavos, Centro, Eigulių, Aleksoto, Šančių, Šilainių, Panemunės, Vilijampolės, Žaliakalnio seniūnų nuotrauka. Jų tarpe trijų jau nėra. Iš kairės: Algis Vilkevičius ( a. a), Algimantas Mickevičius, Vytautas Pauliukas, Ovidijus Adomaitis (a. a), Liukrecija Navickienė, Arvydas Rymeikis, Gintautas Sinkevičius, Eugenijus Sklėnys,  Viktoras Baltaduonis (a. a), Bronius Girdauskas.

Sveikiname su jaunatvišku jubiliejumi visus buvusius ir esamus Kauno miesto seniūnus, džiaugiamės, kad jie liko artimi vietos bendruomenių poreikiams, nežiūrint į sunkumus aktyviai palaiko ir remia bendruomenių centrų projektus ir veiklas.

 

Kauno bendruomenių centrų asociacijos taryba ir pirmininkas Ramūnas Navickas.

2023-04-01

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple