Kauno bendruomenių centrų asociacija

Skelbimas papildomas kvietimas teikti paraiškas SADM programai

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos programa „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“. Kaune skelbiamas PAPILDOMAS KVIETIMAS TEIKTI PARAIŠKAS nuo liepos 20 d. iki liepos 31 d. Paraiškos priimamos pagal Kvietime teikti paraiškas nustatytas sąlygas ir terminus. (PAPILDOMO KVIETIMO LIKUTIS – 36 536,35 Eur.

Atkreipiame dėmesį, kad pareiškėjai turi turėti NVO žymą Registrų centre (RC) ir pateikę metines finansines ir veiklos ataskaitas už 2022/2021 metus RC. Nesant veiklos ataskaitoms (kai yra pateiktos tik finansinės) - paraiška neatitiks formaliųjų kriterijų reikalavimų ir toliau vertinama nebus. Todėl iki paraiškų pateikimo termino - svarbu susitvarkyti metinės atskaitomybės dokumentus tinkamai.

Kvietimas skelbiamas: https://www.kaunas.lt/.../programa-remti-bendruomenine.../

Daugiau informacijos čia.

Taip pat atkreiptinas dėmesys, kad labai daug bendruomeninių organizacijų netvarkingai teikia ataskaitas VĮ Registrų centrui ir dėl šios priežasties kenčia per projektų vertinimus.

Jeigu jūsų ataskaita, kurią galite pasitikrinti https://www.registrucentras.lt/jar/p/ neatitinka įstatymo reikalavimų, turite raštu kreiptis į Registrų centrą, kad leistų jums pateikti patikslintas ataskaitas.
O čia apie ataskaitas bei jų teikimą, nors įrašas ir senas, bet vis dar aktualus https://www.youtube.com/watch?v=bEFaj-ODVLM

 

2023-07-23

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple