Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kauno bendruomenių organizacijų kreipimasis dėl "Kauno krantinių atgimimo" projekto

28 Kauno bendruomenės liepos 31 d. kreipėsi į savivaldybės administratoriaus direktorių Tadą Metelionį, Kauno architektūros ir urbanistikos ekspertų tarybos vadovęJūratę Merkevičienęir Vilnius Tech Urbanistinės analizės laboratorijos vadovę Inesą A. Kurtinaitieę dėl bendruomenių įtraukties į Kauno upių pakrančių vizijų projektą "Kauno krantinių atgimimas".

Kreipimasis buvo paprastas ir žmogiškas: "įgyvendinant kiekvienam kauniečiui aktualų projektą, ištirkite ir įvertinkite Kauno bendruomenių bei suinteresuotų piliečių indėlį ir pasiūlymus, susijusius su Kauno upių pakrančių planavimu ir pakvieskite bendruomenių atstovus į kūrybinių dirbtuvių etapą".

Gautame Kauno m. savivaldybės atsakyme jaučiasi dirbtinio intelekto ChatGPT sugeneruoti tekstai, kurie atrodo lyg meilės laiškai, palyginus su gautu atsakymu iš direktoriaus Tadas Metelionis. Gal kam pavyks išskaityti atsakymą į bendruomenių iškeltą klausimą?

 

Aiškiau Kauno m. savivaldybės administracijos direktoriaus atsakymą Kauno miesto bendruomenių organizacijoms galima paskaityti čia.

2023-09-01

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple