Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kviečiame dalyvauti "TV3 Išsipildymo akcijoje"

Bendruomenių ir kauniečių dėmesiui!
TV3 "Išsipildymo akcijos " redaktorė Elvana kreipiasi su prašymu padėti surinkti visą informaciją apie vaikučius, kuriemsreikalinga mūsų visų pagalba. Gal jų gydymui nepakanka lėšų, gal reabilitacijai, o gal brangiems medikamentams įsigyti ar nekompensuojamoms operacijoms užsienyje atlikti.
"Labai prašau palengvinti mūsų paieškas ir prisidėti, pasiūlyti vaikus akcijai, jei tokių yra. Nesinori, kad vaikų istorijas sužinotume tada, kai akcijos laikas pasibaigęs.Tad Jūsų pasiūlymų laukiama iki rugsėjo 20 dienos (jei atsiras vėliau, siūlykite ir vėliau).
Jei nežinote, ar vaiko istorija tinka akcijai, būtinai siūlykite vis tiek. Gal mes net nenumanome kokios pagalbos reikia vaikams."
Labai prašome išplatinti šią žinią savo bendruomenėse. Paskatinkite ir ligoniukų tėvus atsiliepti į kvietimą. Dalinkitės informacija, jei tokius vaikučius žinote. Būsime labai dėkingi".
Jūsų laiškų laukiama šiuo el. pašto adresu: febukas@gmail.com, telefonu
+370 618 33720.
Galima skambinti ir Daliai Vaitiekūnienei, Tv3 "Išsipildymo akcijos" projekto vadovei mob. tel. 865515437, arba rašyti: issipildymasregistracija@gmail.com
Širdingas ačiū už bet kokią pagalbą ir už Jūsų gerumą.
Plačiau apie akciją čia.
TV3 išsipildymo akcijos komanda

2023-09-13

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple