Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kaunėnų bendruomenės ansamblio viešnagė Kauno Kartų namuose

Kauno bendruomenių centrų asociacijos narė, vadovaujama direktoriaus Antano Visockio, yra aktyvi savo koncertine veikla. Kasmet dalyvauja keliolikoje renginių, festivalių dalyvauja konkursuose.
Šiais metais Kaunėnų ansamblis jau dalyvavo rugpjūčio 15 d. Žolinių šventėje J.Matulaičio bažnyčios kiemelyje, Kalniečių pareko renginyje, Parko bibliotekos renginiuose, kartu su ir Muravos bendruomenių centrais rengia bendras šventes ir renginius, lankosi senelių globos namuose.
Praėjusią savaitę (rugsėjo 13 d.), šiltą ir gražią trečiadienio popietę, Kaunėnų bendruomenės vokalinis ansamblis „Kaunėnai“ aplankė Kauno Kartų namus. Atvyko ne tik su puikia muzika ir dainomis, bet ir rožių puokštėmis, saldžiomis lauktuvėmis. Vykdydami projektą „Įveikime vienatvę kartu“, jie parodė nuotaikingą programą „Susirenkam būrin“.
Paklausyti muzikos, kartu padainuoti susirinko Kartų namų gyventojai, Dienos centro lankytojai bei jaunos mamos su vaikučiais ir darbuotojai. Neprailgo valanda su
dainomis, eilėmis ir nuoširdžiu bendravimu.
Dėkojame Kaunėnų bendruomenės vadovui Antanui Visockiui, ansamblio vadovui Liongini Urbonavičiui, Kauno senjorų klubo narei Birutei Zeigienei, visiems muzikantams ir dainininkams. Muzika mus sujungia, skaidrina dienas ir pakelia nuotaiką.
Sekantys Kaunėnų bendruomenės renginiai - rugsėjo 17 ir 20 dienomis. Pastaroji vyks Kauno Pal. J. Matulaičio parapijoje. Pradžiai 13 val.
Kaunėnų bendruomenės informacija ir nuotrauka.

2023-09-18

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple