Kauno bendruomenių centrų asociacija

Sargėnų ir Vytėnų BC išvyka

Šiltą, saulėtą šeštadienio dieną mažoniškius (Mažonų kaimo bendruomenė) aplankė svečiai iš Kauno Sargėnų ir Vytėnų bendruomenės centro. Svečiai buvo supažindinti su Mažonų bendruomenės veikla, įgyvendinamais projektais, aplankytas Pagramančio regioninio parko apžvalgos ratas, Pagramančio senelių globos namai ir kavinė “Gramančia”.
Vakare Mažonų kultūros ir bendruomenės namų salėje vyko smagus rudeninis pasivakarojimas “Bendrystės tiltai”, kurį organizavo Mažonų kultūros namai ir Mažonų kaimo bendruomenė. Susirinkusius sveikino Mažonų bendruomenės pirmininkė Laima Šveikauskienė. Vakarą savo dainomis pradėjo Kauno Sargėnų ir Vytėnų bendruomenės centro vokalinis instrumentinis ansamblis “Šlamutis”, vadovas Juozas Gricius.
Bendruomenės pirmininkė Danutė Teišerskienė padėkojusi už puikų priėmimą, pristatė atlikėjus, kurių tarpe net profesoriai, kuriantys dainas. Bendraminčiai iš Kauno atvežė daug savo kurtų ir žinomų autorių nuotaikingų ir širdžiai mielų kūrinių, kurių atlikimo metu salėje sukosi poros. Na, nelikome skolingi ir mažoniškiai. Puikios nuotaikos užtaisą dovanojo jungtinė Mažonų seniūnijos bendruomenių Pagramančio skyriaus kapela “Kaimynai”, vadovė Rasa Jakienė.
Vakaronė „Bendrystės tiltai“ – tai puikus pavyzdys, kaip kelios dešimtys visų amžiaus grupių žmonių gali susiburti ir kartu smagiai praleisti laiką. Kai net atstumai nėra kliūtis. Susirinkusieji tryško geranoriškumu vieni kitiems, bendravo, dainavo ir šoko. Vakaronė tęsėsi prie vaišėmis nukrauto šventinio stalo (AČIŪ Veronikai Geštautienei ir Danutei Petkienei, už pagalbą ruošiant vaišes).
Dėkojame visiems, kurie dalyvavote šventėje, labai smagu, kad apsilankė kaimynai iš aplinkinių bendruomenių.
Dėkojame mažoniškiams už žinutę ir nuotraukas. Daugiau nuotraukų čia.

Mažonų kultūros namų kultūrinių renginių organizatorė Birutė ir Bendruomenės pirmininkė Laima Šveikauskienė.

2023-09-18

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple