Kauno bendruomenių centrų asociacija

Palemono bendruomenės centro dvidešimtmetis

Sveikiname Palemono bendruomenės centrą su 20-mečiu. Aktyvi įdomi ir kūrybinga bendruomeninė organizacija, jungianti palemoniečius bendrai veiklai, dainai, užsiėmimams visą Palemono bendruomenę, gražai bendradarbiaujanti su kitomis Kauno miesto bendruomenėmis. Linkime Palemono bendruomenės centrui ir jo pirmininkei Ritai Agurkienei išlikti tokiais pat aktyviais, kūrybingais ir energingais. Ne veltui centro logotipe puikuojasi paukštė, tad sėkmės skrydžiuose! Kauno bendruomenių centrų asociacijos taryba, pirmininkas Ramūnas Navickas ir nariai.
Palemono bendruomenė savo solidų dvidešimties metų jubiliejų paminėjo, apsupta bičiulių, apipinta dainų gijomis ir šiltais linkėjimais. Sausakimšoje salėje jautriausias sielos stygas suvirpino ansamblių "Sūduva", "Marių banga", Monte Pacis", "Prie židinio" ir "Žiežmara" dainos, o akis stebino ir džiugino užfiksuota sėkmingai įgyvendintų projektų gausa ir šventinės bei kasdieninės akimirkos.
Džiaugiuosi, kad vakar Seimo nario Aurelijus Veryga vardu galėjau padėkoti ir Seimo medalį įteikti gerbiamai bendruomenės pirmininkei Ritai Agurkienei už aktyvią visus 20 metų trukančią visuomeninę ir kultūrinę veiklą, gebėjimą burti bendruomenę ir ją įkvėpti naujiems sumanymams vykdyti.
Tuo pačiu perdaviau ir Seimo narės Asta Kubilienė šilčiausius linkėjimus bendruomenei augti ir klestėti- bendruomenės valdybos narė Sandra Kapeliorienė pažadėjo gerbiamos Astos padovanotą Lietuvos vėliavą įteikti Palemono naujakuriams.
Galiausiai, kaip Kauno miesto savivaldybės tarybos narė, padėkojau ir pasveikinau Palemono gimnazijos direktorę Ramune Baniuliene -gerbiamos direktorės iniciatyvumo dėka per paskutinius penkerius metus Palemone viešosios erdvės labai išgražėjo ir visos senosios lietuviškos tradicijos įgavo naujų gražių spalvų ir atspalvių.
Žinoma, sveikinau ne tik aš, bet ir garsioji profesorė Irena Leliūgienė , "Lito tėvas" Romualdas Visokavičius , Palemono klebonas Renaldas Šumbrauskis, gailestingosios seserys salezietės, dabartinis bendruomenės centro vadovas ir valdybos narės...ir tikrai visų dar neišvardinau...
Svarbiausia, kad vakar buvo gera būti visiems kartu ir džiaugtis pasiekimais, susikibus dainuoti ir stebėti besisukančias ant parketo poras. O šiandien jau optimistiškai žvelgiame į ateitį!
Dėkojame Vaidai Pranarauskaitei už aprašymą ir nuotraukas. Daugaiu renginio nuotraukų čia.

2023-10-16

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple