Kauno bendruomenių centrų asociacija

Filmo peržiūra "Laiptai į dangų"

Kas antrą šeštadienį nuo 16 val. Bendruomenės centro „KINAS Panemunė“ patalpose vyksta Lietuviškos kino klasiko filmų ciklas „Kino rojus“ kuomet yra rodomi lietuvių režisierių sovietmečiu sukurti filmai. Filmus nemokamai mums suteikia Lietuvos kino centras.

Šį šeštadienį, spalio 21 d. rodysime Režisieriaus Raimondo Vabalo filmą, pagal to paties pavadinimo M. Sluckio romaną, apie Lietuvos pokarį - „Laiptai į dangų“ (1966 m.). Tas baisus laikotarpis režisieriaus perteikiamas taikliomis detalėmis, pagrindinis filmo herojus Indriūnas (V. Blėdis) - tipiškas lietuvis valstietis, darbštus, gudrus, niekuo nepasitikintis, kenčiantis dėl vykstančių aplink permainų. Scenarijaus autoriai: R. Vabalas, M. Sluckis, operatorius J. Gricius. 1997 m. kino forume "Dešimt", renkant visų laikų geriausią lietuvišką filmą, skirta aštunta vieta.

 Renginys nemokamas. Pagal Jūsų pajautą ir galimybes bus galima paremti bendruomenės kūrybos namus.

Daugiau informacijos nuorodoje - https://fb.me/e/g9DcxcigN

Renginio adresas: Vaidoto g. 26, Kaunas.

Spalio 21 d. (šeštadienį) bus rodomas restauruotos lietuviškos kino klasikos filmas "LAIPTAI Į DANGŲ".
✨Vieta: Kūrybos namai K.I.N.A.S. "Panemunė", Vaidoto g. 26, Kaunas
✨Renginio trukmė: 16:00 val. - 18:00 val..
✨Renginys nemokamas. Pagal Jūsų pajautą ir galimybes bus galima paremti bendruomenės kūrybos namus.
✨Mūsų namuose būname be batų - pasiimkite šiltas kojines ar šlepetes, o gal net ir išeiginius batelius, jauskimės kaip namuose.
✨Mūsų name gyvena katė - informacija svarbi alergiškiems žmonėms.
✨Vaišinsime arbata, o renginį stebėti galėsite sėdėdami kėdėse ar tiesiog ant kilimo apsigaubus šiltu pledu.
✨Šventinę nuotaiką kuriame bendravimu, šypsenomis ir juoku, todėl nenaudojame balionų, dangaus žibintų, konfeti, petardų, fejerverkų ir kitų aplinkai, gyvūnams ir žmogaus sveikatai kenksmingų atributų.
✨ Būkite darnūs su aplinka. Jeigu vykstate iš vieno miesto, raskite pakeleivių ir atvykite pilnesniais ekipažais. Diskusijoje parašykite kas ieško arba siūlo prisijungti bendram atvykimui.
✨ Užkandžius, jeigu norėsite atsivežti, pasistenkite pasiimti su kuo mažiau plastikinių ir kitų pakuočių, tausokime mūsų aplinką. O jeigu visgi nepavyktų, tuomet prašysime po renginio savo pakuotes pasiimti su savimi ir surūšiuoti.
✨ Mūsų kasdienėje veikloje ir kiekviename mūsų organizuotame renginyje esame pasižadėję būti darnesni su mus supančia aplinka. Labai prašome jūsų – svečių, tiekėjų, partnerių, savanorių, mus palaikyti, padėti šiai erdvei, Lietuvai ir mūsų planetai būti tvaresnei. Su tvarumo deklaracija galite susipažinti čia:
https://drive.google.com/.../1LYxpzVpR.../view...
✨Vietų skaičius ribotas, todėl registracija užtikrins jūsų vietą:
https://forms.gle/6WQ6PvzLCzb55zPKA

 

Bendruomenės centro "KINAS Panemunė" informacija.




2023-10-18

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple