Kauno bendruomenių centrų asociacija

KALĖDINIŲ VAINIKŲ DIRBTUVES

Kauno bendruomenės centras Kinas. "Panemunė" kviečiaregistruotis į KALĖDINIŲ VAINIKŲ DIRBTUVES lapkričio 26 d. 13.00 val.!
Renginio metu išlaisvinsime savo kūrybiškumą, kursime pačius gražiausius ir jaukiausius vainikus, o taip pat turėsime galimybę pabendrauti vieni su kitais!

Renginio metu išlaisvinsime savo kūrybiškumą, kursime pačius gražiausius ir jaukiausius vainikus, o taip pat turėsime galimybę pabendrauti vieni su kitais!
Vainiko kūrybai reikalingomis priemonėmis pasirūpinsime mes, tačiau jeigu turite medžiagos, kurią norėtumėte įdėti į savo vainiką, galite pasiimti kartu.

SVARBU: renginio dalyvių skaičius ribotas todėl pakviesime tik pirmus 15 užsiregistravusių žmonių, kurie yra Panemunės gyventojai.
Apie Jūsų registracijos patvirtinimą informuosime nurodytais kontaktais
Jeigu registracijos patvirtinimo negausite, nenusiminkite, lauksime Jūsų kituose renginiuose:).
REGISTRUOTIS GALITE ČIA: https://forms.gle/vpj1CrmwddFVgwK49
Vieta: Kūrybos namai K.I.N.A.S. "Panemunė", Vaidoto g. 26. Kaunas
Prasideda: 13,30 val.
Renginio kaina 20 eurų. Jeigu negalite sau leisti, tuomet Pagal Jūsų pajautą ir galimybes bus galima paremti bendruomenės kūrybos namus.
Daugiau informacijos:
+370 656 69344
- Mūsų namuose būname be batų - pasiimkite šiltas kojines ar šlepetes, o gal net ir išeiginius batelius, jauskimės kaip namuose.

- Mūsų name gyvena katė - informacija svarbi alergiškiems žmonėms.
- Šventinę nuotaiką kuriame bendravimu, šypsenomis ir juoku, todėl nenaudojame balionų, dangaus žibintų, konfeti, petardų, fejerverkų ir kitų aplinkai, gyvūnams ir žmogaus sveikatai kenksmingų atributų.
- Būkite darnūs su aplinka. Jeigu vykstate iš vieno miesto, raskite pakeleivių ir atvykite pilnesniais ekipažais. Diskusijoje parašykite kas ieško arba siūlo prisijungti bendram atvykimui.
- Užkandžius, jeigu norėsite atsivežti, pasistenkite pasiimti su kuo mažiau plastikinių ir kitų pakuočių, tausokime mūsų aplinką. O jeigu visgi nepavyktų, tuomet prašysime po renginio savo pakuotes pasiimti su savimi ir surūšiuoti.
- Mūsų kasdienėje veikloje ir kiekviename mūsų organizuotame renginyje esame pasižadėję būti darnesni su mus supančia aplinka. Labai prašome jūsų – svečių, tiekėjų, partnerių, savanorių, mus palaikyti, padėti šiai erdvei, Lietuvai ir mūsų planetai būti tvaresnei.
Su tvarumo deklaracija galite susipažinti čia: https://drive.google.com/.../1LYxpzVpR.../view...
Bendruomenės Kinas "Panemunė" renginio skelbimas čia.

 

2023-11-20

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple