Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kauno Šilianių BC projektinė veikla

Kauno Šilainių bendruomenės centro aktyvas, vykdant projektines (SADM programos "Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse 2023" projektas "Bendrystės galia") veiklas, spalio - gruodžio mėnesiais organizavo nemažai renginių savo ir Šilainių BC nariams: įvairias edukacijas, išvyką, kursus, koncertus.

2023 m. spalį  startavo rudeniniai Tapybos kursai. Tai  viena iš projekto "Bendrystės galia" veiklų, finansuojamų Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos. Projekto partneris - Kauno V. Kudirkos viešosios bibliotekos Šilainių padalinys. 
https://silainiubendruomenescentras.blogspot.com/2023/10/tapybos-kursai.htmlhttps://silainiubendruomenescentras.blogspot.com/2023/12/tapybos-kursai-uzsitese.html
2023 lapkričio 4 d. rytą grupė Kauno Šilainių bendruomenės centro narių vyko į susitikimą su Valavičių kaimo bendruomene ir tuo pačiu pasigrožėti rudeninė Suvalkija. Pagrindinis kelionės tikslas buvo bendruomenių susitikimas ir KŠBC Folkloro ansamblio "Slaunos su škarpetkutėm" koncertas RUDENS TANGO. Pasigrožėję Suvalkijos apylinkėmis, atvykome į Valavičius kur mūsų laukė. Vakare salėje susirinkę klausytojai ansamblio dainininkes priėmė labai šiltai, dainas lydėjo nuoširdūs plojimai. Džiaugiamės turiningai praleistu šeštadieniu, širdingai pabendravę su kolegomis ir tarpusavyje.
https://silainiubendruomenescentras.blogspot.com/2023/10/miesto-ir-kaimo-bendruomeniu.html

2023 gruodžio 2 d. popietę KVVKB Šilainių padalinyje susirinko žingeidžiausi, smalsiausi, aktyviausi ir mažieji Šilainiuose gyvenantys vaikai susitikimui su Kalėdų seneliu ir jų padėjėjais. Tradicinę Kalėdų senelio programą ir dovanas jau trečius metus iš eilės šilainiškiams pristato Kauno Šilainių bendruomenės centro bičiuliai / partneriai  - Kauno Muravos bendruomenės centras.

https://silainiubendruomenescentras.blogspot.com/2023/11/teatralizuota-kaledu-senelio-programa.html
2023 gruodžio 3 d. Kauno Šilainių bendruomenės centro nariai susirinko Itališkos kavos edukacijai su degustacija. Kavos sinergija - Hausbrandt kompanijos atstovai Lietuvoje, supažindino su kompanijos misija ir vizija, kokybės standartais ir itališkos kavos pasiūla. Paragavome tris rūšis Hausbrandt kavos, pasivaišinome savo gamybos vaišėmis, pabendravome, pasidalinome metų įspūdžiais, pasidžiaugėme naujais reklaminiais KŠBC Late kavos puodeliais, iš kurių namie gersime kavą ir prisiminsime šiltas bendruomenės centro susitikimų valandėles.
https://silainiubendruomenescentras.blogspot.com/2023/12/italiskos-kavos-edukacija-su-degustacija.html

 

Kauno Šilainių bendruomenės centro direktorė Rima Andriulionienė.

2023-12-05

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple