Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kviečiame dalyvauti tyrime dėl nekilnojamo turto paveldo Kauno mieste

Kauno miesto centrinės dalies gyventojų vietos jausmas nekilnojamojo kultūros paveldo atžvilgiu

Tyrimas atliekamas tarptautinio mokslo projekto „Paveldas ištuštėjusiose Europos teritorijose“ rėmuose. Projektas vykdomas 2023-2026 metais, finansuojamas JPI „Kultūros paveldas ir globaliniai pokyčiai – nauji iššūkiai Europai“ programa. Ši sociologinė apklausa vykdoma KTU SAF mokslo grupės "Kultūrinė ir erdvinė aplinka" tyrėjų. 

Apklausos tikslas išsiaiškinti gyventojų vietos jausmą konkrečioje teritorijoje (t. y. Kauno miesto centrinėje dalyje) ir čia esančių kultūros paveldo objektų galimą įtaką bei jos pobūdį. 
Apklausa yra anoniminė, t. y. visais atvejais Jūsų atsakymai bus analizuojami tik apibendrintai ir iš jų, kaip ir iš duomenų analizės rezultatų, nebus įmanoma identifikuoti Jūsų tapatybės. Universitetas nerenka asmens duomenų, tačiau apklausai naudojama Google Forms gali rinkti apklausos dalyvių asmens duomenis vadovaudamasi savo privatumo politika: https://policies.google.com/privacy?hl=en. Pagal ES ir JAV duomenų privatumo programą Google Forms tiekėjas „Google LLC“ yra įtrauktas į JAV įmonių sąrašą, užtikrinančių duomenų apsaugos lygį, atitinkantį ES teisės aktus.
Visgi jei bet kada anketos pildymo metu nuspręstumėte, kad nenorite dalyvauti tyrime, bet kada galite nutraukti anketos pildymą, tada Jūsų duomenis nebus naudojami tyrime.
Labai tikimės, kad nuoširdūs ir apgalvoti atsakymai, padės mums pasiekti objektyvių rezultatų. 
Ačiū, kad dalyvaujate!
Apklausos pildymo trukmė iki 10 min.
Projekto vadovė: doc. dr. Aušra Mlinkauskienė

Kilus klausimams, galite kreiptis į apklausos koordinatorę: dr. Ingrida Povilaitienė - ingrida.povilaitiene@ktu.lt , +37060950483 arba į KTU mokslinių tyrimų etikos komisiją - tyrimu.etika@ktu.lt

Tyrimo apklausos anketos nuoroda:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDvGHTTAgo3yW7E3fUOeScTAUPQ1Iz1VKTy_e-uSgjuWN7Rg/formResponse?pli=1

2024-01-26

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple