Kauno bendruomenių centrų asociacija

Petrašiūnuose klegėjo Jumoro diena

Airių patarlė ragina: juokis ir miegok. O mes su Seimo nariu Aurelijus Veryga linkime ankstyvo ryto su puoduku kavos ar arbatos rankoje, kelionių, juoko, apkabinimų, bučinių ir ramaus miego. Ir būtinai kartą metuose apsilankyti "Humoro šou", kuris tradiciškai vyksta Petrašiūnuose. Apsilankę šiame renginyje pajusite, kaip Jūsų veidus papuošia plačios šypsenos.
Ir šiandien, balandžio 6 d., šmaikščiai juokavo net 4 kolektyvai: Palemono "Marių banga", Karmėlavos "Prie židinio", Žaliakalnio "Gaida"ir Petrašiūnų "Monte Pacis".
Pastarajam kolektyvui ir jos vadovui Arvydui Paulauskui - šauniems renginio organizatoriams - įteikiau šakotį. Dar vieną šakotį dalinsis visi kolektyvai, nes mums ir pilnai žiūrovų salei vieno, geriausio pasirodymo, išrinkti nepavyko.
Šiltus sveikinimo žodžius ir linkėjimus tarė Petrašiūnų bendruomenės centro valdybos narė prof.Irena Leliūgienė, Rita AgurkienėDalia Kružikaitė - SakalauskieneAurika NavickienėbeiBirutė Zeigienė, o saldžius apdovanojimus išdalino konditerė Zita.
Energijos, neišsenkančios kūrybinės versmės ir didelės asmeninės laimės, mieli renginio dalyviai ir žiūrovai!,
Vaidos Pranauskaitės straipsnelis, paskelbtas FB čia.

2024-04-08

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple