Kauno bendruomenių centrų asociacija

Palemono šventė

Kauno Palemono bendruomenės centras birželio 1 d. Palemono gimnazijoje organizavo Šeimų šventę, kurioje dalyvavo rekordinis šeimų skaičius :  62 šeimos su 105 vaikais.Šventės programa buvo labai įvairi, linksma ir prasminga.
Palemono BC šventės organizatoriai dėkoja Kauno Palemono gimnazijos savanoriams ir mokiniams už puikų pasirodymą, taip pat Kauno l-d ''Lakštutė'' ugdytiniams už daineles; Palemono sveikatingumo studijos trenerei Dianai Serebrinskienei už nuostabų šokį ''Visas Palemonos šokas''.
Už pramogas vaikams (batutas, putų šou) - "Pramogautojams" (https://www.facebook.com/pramogautojai.lt/, animatorei Pelytei Minei, už įamžintas akimirkas - savanorei iš Sakartvelo.
Padėka Palemono Parapijos kunigui ir klebonui, seniūnaičiui Viliui Meškauskui ir Kauno miesto V. Kudirkos viešosios bibliotekos Palemono padalinio darbuotojams,
Rrenginio rėmėjams Kauno miesto savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai.
Palemono BC projektas "Kurkime ir veikime kartu" finansuojamas LR Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos. programos "Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse" lėšomis.
Daugiau šventės akimirkų čia.

2024-06-04

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple