Kauno bendruomenių centrų asociacija

Aktyviausiems kauniečiams įteiktos miesto vėliavos

Prieš šį savaitgalį vyksiančią pagrindinę miesto šventę apdovanoti aktyviausi, labiausiai savo aplinką puoselėjantys ir bendruomenę telkiantys kauniečiai, kuriems meras Andrius Kupčinskas įteikė Kauno miesto vėliavas.

„Jau treti metai puoselėjame gražią tradiciją prieš miesto gimtadienį aktyviausius mūsų miesto bendruomenės narius apdovanoti Kauno vėliavomis. Norėtųsi, jog bėgant metams vis daugiau kauniečių savo pilietine pareiga laikytų Kauno vėliavos iškėlimą švenčiant miesto gimtadienį", - teigė Kauno meras A. Kupčinskas.

Už aktyviai tvarkomą aplinką, bendruomenės telkimą bendrai veiklai, už šeimos vertybių puoselėjimą ir kitas gerąsias praktikas vėliavos buvo įteiktos Tomui Makarevičiui, Zenonui Šalnai, Antaninai Kardelienei, Erikui Lapinskui, Antanui Visockiui, Vidai Ramanauskienei, Redai Kirdeikienei, Audronei Zamalienei, Šarūnui Žitkevičiui, Juozui Miškiniui, Giedriui ir Andželai Narkevičiams, Mykolui Čepui, Dariui Tribandžiui, Vilmai Stankevičiūtei, Vidmantui Adzijauskui, Deividui Brazaičiui, Dariui Chmieliauskui, Daliui ir Dalei Veličkams ir Vyrmantui Matulaičiui. Dar dvi Kauno vėliavos padovanotos bendrovės „Aurika" ir viešbučio „Babilonas" atstovams.

„Didžiuojuosi, jog esu kaunietis", - atsiimdamas Kauno vėliavą sakė Aleksoto bendruomenės centro pirmininkas Zenonas Šalna.

„Tikiu, jog ir tarybos nariai paseks šių aktyvių miestiečių pavyzdžiu ir per miesto šventę išsikels Kauno vėliavas. Tai nepaprastai graži tradicija, puošianti miestą", - teigė tarybos narys Vygantas Gudėnas.
Džiugu, kad apdovanotųjų aktyvių kauniečių tarpe yra ir mūsų bendruomenių centrų pirmininkai: Kaunėnų bendruomenės pirmininkas Antanas Visockis, Vaišvydavos BC - Šarūnas Žitkevičius, Aleksoto BC - Zenonas Šalna, o taip pat Panemunės BC aktyvuolis Juozas Miškinis. Sveikiname juos ir linkime išlikti ir toliau aktyviais ir pilietiškais kauniečiais!

Kauno miesto Viešųjų ryšių informacija: www.kaunas.lt

2014-05-16

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple