Kauno bendruomenių centrų asociacija

SADM Informuoja nevyriausybines organizacijas dėl atstovų delegavimo į Nevyriausybinių organizacijų tarybą

SADM informuoja, kad vadovaujantis Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2014 m. liepos 9 d. nutarimu Nr. 641 „Dėl Nevyriausybinių organizacijų tarybos sudėties ir jos nuostatų patvirtinimo“ (toliau – Nutarimas) yra sudaroma Nevyriausybinių organizacijų taryba, kuri susideda išdvidešimt narių: devynių valstybės institucijų ir įstaigų atstovų, vieno Lietuvos savivaldybių asociacijos atstovo ir dešimties nevyriausybinių organizacijų atstovų.

Informuojame, kad vadovaujantis Nevyriausybinių organizacijų tarybos nuostatais, nacionalinės skėtinės nevyriausybinių organizacijų asociacijos ne vėliau kaip per 14 kalendorinių dienų nuo Nutarimo įsigaliojimo bendru sutarimu į Nevyriausybinių organizacijų tarybą deleguoja dešimt nevyriausybinių organizacijų atstovų, iš kurių ne daugiau kaip aštuoni būtų nevyriausybines organizacijas vienijančių asociacijų atstovai ir ne mažiau kaip du – kitų nevyriausybinių organizacijų atstovai.
Bendras dešimties deleguojamų nevyriausybinių organizacijų atstovų sąrašas (nurodant asmens vardą ir pavardę, kokiai nevyriausybinei organizacijai/ nevyriausybinių organizacijų asociacijai atstovauja, kontaktinį telefono numerį ir el. pašto adresą) turėtų būti pateiktas iki š.m. liepos 25 d. adresu:Socialinės apsaugos ir darbo ministerija, A. Vivulskio g. 11, 105 kab., 03610 Vilnius.

Tikimės geranoriško ir atviro nacionalinių skėtinių nevyriausybinių organizacijų asociacijų bei kitų nevyriausybinių organizacijų bendradarbiavimo.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos informacija paskutinį kartą atnaujinta: 2014.07.17

2014-07-24

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple