Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kvietimas dalyvauti Velomaratone

Rugpjūčio 24 d. Vilniuje penktą kartą bus duotas startas didžiausiai dviračių šventei Lietuvoje - „Velomaratonui 2014". Kauno miesto savivaldybės ir dviratininkų iniciatyva buriama jungtinė Kauno komanda, prie kurios kviečiami prisijungti visi dviračių mėgėjai.

Norinčius minti už Kauną, kviečiame svetainėje www.velomaratonas.lt registruotis į ne mokamą ERGO mėgėjų važiavimą (10, 20 arba 30 km), kuris vyks tą pačią šventės dieną 14-16 val. po sportininkų važiavimų. Registracijos formos komandos pavadinimo laukelyje reikia įrašyti pavadinimą „Kauno komanda". Daugiau informacijos - https://www.facebook.com/events/649510188458600/

„Pasiūlymas burtis atėjo iš Kauno dviratininkų klubo „DRYM TYM". Kiekvienais metais „Velomarato ne " dalyvauja gausios komandos iš Susisiekimo ministerijos, Vilniaus savivaldybės, privačių įmonių, tad pagalvojome, kodėl gi ne suburti Kauno miesto komandos. Tai būtų puiki proga pristatyti naująjį Kauno ženklą ir šūkį „ Kaunas dalinasi". 2010 metais Kau ne surengus pirmąsias masi ne s dviračių varžybas, šia idėja susidomėjo ir kiti Lietuvos miestai", - teigė VšĮ „Dviratai" valdybos narys Linas Vainius.

Daugiau informacijos apie rugpjūčio 24 dieną įvyksiančią dviračių šventę galima rasti oficialiame renginio puslapyje www.velomaratonas.lt.

 

2014-07-30

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple