Kauno bendruomenių centrų asociacija

Socialinių inovacijų ir socialinio verslo konferencija BiZzZ'14 kviečia

Socialinių inovacijų ir socialinio verslo konferencija BiZzZ'14 kviečia ieškoti įkvėpimo, kaip gerus darbus paversti versliais, kartu su pažangiausiais Lietuvos idėjininkais. 

Kada: rugpjūčio 22-24d. 

Kur: Užburiančiame gamtos prieglobstyje - Antalieptės kaime, Zarasų rajone.

Ko tikėtis? Jau tradiciniu tampantis renginys šiemet vyks trečią kartą. Pernai sulaukę 200 dalyvių, šiais metais tikimės pasilabinti su dar didesniu skaičiumi entuziastingų, idėjų nestokojančių žmonių. Renginio tikslas - vienoje erdvėje suburti naujų, netradicinių sprendimų ieškančius pavienius žmones ir bendruomenes, kad jie galėtų ne tik pasidalinti savomis idėjomis ir išgirsti kitų pasiūlymus, bet ir suvienyti savo kūrybines jėgas specialiai šiai konferencijai paruoštose praktinėse užduotyse. Dalyvių laukia itin draugiška ir laisva aplinka, įkvepianti kompanija, įdomūs pranešimai bei visa aibė įvairiausių pramogų.
Jeigu jaučiate, kad stinga naujų idėjų, norėtumėte surasti pažangių partnerių savo projektui, išgirsti sumanių žmonių atsiliepimus apie Jūsų iniciatyvą, pasisemti motyvacijos ir ryžto siekti savo tikslo ar, galų gale, šauniai palydėti vasarą - atvykite į BiZzZ'ą, kur daugiau darome, nei kalbame.

 

Renginys nemokamas

 

Užsiregistruok jau šiandien! Dalyvių skaičius ribotas  http://goo.gl/ts07aV 

 

Renginį organizuoja  NVO Avilys,
Nacionalinis socialinės integracijos institutas,
JPP "Kurk Lietuvai",
Asociacija "Investors' forum",  Gerinorai.lt,
MakeSense

2014-08-09

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple