Kauno bendruomenių centrų asociacija

Aleksoto šventė

Sekmadieį Aleksote vyko 14-oji Aleksoto šventė "Grafo gimtadienis"
Kaip pasakojo dalyvavusieji, tai - geriausia iš visų organizuotų švenčių. O dienraštis "Kauno diena" parašė: "Sekmadienį VDU Kauno botanikos sodas virto skrybėlėtų damų oaze. Šis galvos apdangalas buvo vienas pagrindinių čia vykusios Aleksoto šventės "Grafo gimtadienis" akcentų. Šventės dalyviai buvo kviečiami atvykti dvariškai pasipuošę. Į kvietimą aktyviausiai atsiliepė moterys. Skrybėlėtas ir kostiumuotas buvo vos vienas kitas vyras, tačiau taip pasipuošusieji atrodė tikrai šventiškai".

Šventėje dalyvavo būrys garbių svečių: Seimo narys R. Kupčinskas, Tarybos nariai G. Žukauskas ir O. Balžekienė, Kauno bendruomenių centrų pirmininkai. Na, o Vaišvydavos pirmininkas Šarūnas Žitkevičius su žmonas atriedėjo su 1931 m. gamybos Chrysler automobiliu. Šventėje netrūko šokių, dainų ir linksmybių tiek suaugusiems, tiek vaikams.

Nuotraukų galerija yra ir čia: http://aleksotas.lt/photos/index ir Kauno bendruomenių centrų asociacijos facebook'o paskyroje: https://www.facebook.com/pages/Kauno-bendruomeni%C5%B3-centr%C5%B3-asociacija/1514571238758082

2014-09-22

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple