Kauno bendruomenių centrų asociacija

Romainių bendruomenės centro veiklos dešimtmetis

Sekmadienį Romainių bendruomenės centro nariai rinkosi Kauno miškų urėdijoje, norėdami atšvęsti savo veiklos dešimtmetį. Per šiuos metus centras nuveikė daug darbų: apgynė ąžuolyną, įvedė vandentiekį ir nuotėkų liniją, rūpinosi gatvių saugumu, tvarkė aplinką, pušyną, organizavo daug renginių ir vykdė kitą, vietos bendruomenei naudingą, veiklą. Ir nors atlaikė ne vieną audrą, Romainių centras ir jo nariai išliko tvirti ir ištikimi savo bendruomenės principams ir siekiams.
Romainiškiai į savo susitikimą pakvietė ir apdovanojo padėkomis savo centro steigėjus ir aktyviausius narius.
Renginį vedė Romainių BC pirmininkė V. Visockienė, kuri žingsnis po žingsnio prisiminė svarbiausius Romainių veiklos etapus, pasiekimus, paminėjo visus aktvyvistus ir pirmąjį centro pirmininką J. Bukelį. Pastarasis papasakojo apie centro įsikūrimą.
Su dešimties metų veiklos jubiliejumi pasveikino Kauno m. tarybos narys G. Žukauskas, seimo narys R. Kupčinskas, Kauno m. sav. Bendruomenių klausimų koordinatorius E. Abraitis, aplinkinių centrų: Vilijampolės "Veršvos", Lampėdžių, Raudondvario ir Užliedžių atstovai, KBCA tarybos pirmininkas R. Navickas. Pirmininkas perskaitė paskaitą apie vietos bendruomenių organizacijas ir jų padėtį Lietuvoje.
Daina ir eilėmis sveikino jauniej romainiškiai, Veršvų vid. mokyklos mokiniai. Visus labai linksmai nuteikė LNOB teatro solistas Vytautas Bakula, linksmai ir šmaikščiai padainavęs keletą dainų ir ariją iš D. Verdžio operos "Sevilijos kirpėjas".
Renginio pabaigoje Romainių centro pirmininkė Violeta Visockienė informavo, kad ketinama pasirašyti bendradarbiavimo sutartį su kaimyniniais bendruomenių centrais: Vilijampolės, Šilainių, Sargėnų ir Vytėnų, Raudondvario ir Lampėdžių.

Šventės rengėjai ir svečiai pratęsė pokalnius prie kavos ir arbatos puodelio.

Linkime Romainių bendruomenės centrui ir toliau tęsti savo darbus ir didelių pasiekimų, kad Romainiai ir toliau liktų visų namais.




2014-10-06

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple