Kauno bendruomenių centrų asociacija

Dainavos BC "Draugystė" Senjorų vakaras

Spalio 17 d., 16 val., bendruomenės senjorai buvo pakviesti  į linksmą  popietę, skirtą senjorų  dienai
Į susirinkusius kreipėsi  Dainavos BC "Draugystė" pirmininkė, Gričiupio seniūnijos  Pašilės seniūnaitijos seniūnaitė  Danutė Macenkaitė. Senjorų pasveikinti atvyko gausus svečių būrys, Savivaldybės vicemeras  Vasilijus Popovas, Savivaldybės tarybos sekretoriato atstovė Rasa Labulytė,  Dainavos PK viršininkas  Saulius Karosevičius, ilgametis  Šv.Paduviečio  parapijos klebonas Vytenis Vaškelis, Maisto banko Kauno sk. atstovė  vadovė Karolina Puidaitė, S.Daukanto mokyklos laikinai einanti direktoriaus pareigas Sigutė Kasakaitienė.
Linksmai visus susirinkusius pasveikino etnografinio ansamblio Sūduva vadovė Teresė.

Dainavos PK viršininkas sveikindamas senjorus jiems palinkėjo būti budriais ir atsargiais. “ Daug kartų kalbėjome apie telefoninius sukčius, socialiniais darbuotojais apsimetusius asmenis, tačiau nėra tos dienos, kad neišgirstumėm, kad pensininkas atidavė visas santaupas sukčiams. Paskambinus ir apsimetus policijos pareigūnais, sukčiai bando psichologiškai paveikti jau išsigandusį senolį, neva, jo anūkas ar anūkė padarė avariją ir sužalojo jauną žmogų. Tai sugalvotas scenarijus išvilioti pinigams, todėl vėl kartoju,kad nei vienas pareigūnas neturi teisės skaminti artimiesiems,
todėl nepakliūkite ant sukčių. Kad taip neįvyktų, po tokio pokalbio paskambinkite skubiai į policiją ir praneškite tel. 112“, susirinkusiems aiškino komisariato viršininkas Saulius Karosaitis

Ilgametis Šv.Paduviečio parapijos klebonas Vytenis Vaškelis palinkėjo senjorams sveikatos, Dievo palaimos ir globos ir pasidžiaugė, kad senjorai mielai ateina į tokius organizuojamus renginius, padėkojo Danutei Macenkaitei, kuri jau eilę metų organizuoja gražius renginius bendruomenei, suburbia gyventojus,o man teko daug kartų būti jos enginiuose, - kalbėjo parapijos klebonas Vytenis Vaškelis.

Na, o ilgametė "GROK, JURGELI" šeimininkė linksmoji ir nenuilstanti Stefa Navardaitienė paporino ne tik apie praejusią jaunystę, bet ir apie politikus, pensininkus, gražius prisiminimus apie Grok Jurgeli šventes. Juokas ilgina gyvenimą, juokiantis gaminasi vitaminas C, tai kodėl nepasijuokus su nepagaminus vitamino C, - porino linksmoji Stefa Navardaitienė.

Renginio metu Senjoro Garbės diplomai buvo įteikti seniausiai, daugiausiai vaikų užauginusiai ir daugiausiai anūkų sulaukusiai senjorei.
Visi atvykę į senjorai gavo dovanėlę, o po to buvo pavaišinti Šeimynos gira,kvapnia arbata,saldumynais.

BC "Draugystė" informacija.

 

2014-10-21

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple