Kauno bendruomenių centrų asociacija

Pakartotinas kvietimas dalyvauti konkurse "Aš galvoju"

Vartotojiškos visuomenės ir technologijų era pasiekė ribą, ties kuria reikia išmokti gyventi ir galvoti kitaip. Mes su džiaugsmu perkame naujausius automobilius, bet važiuojame vieni. Statome dangoraižius, bet užmirštame puoselėti sodus. Dažniau skraidome lėktuvais, bet rečiau žvelgiame į dangų. Tai laikas, kai daugiau darome, tačiau mažiau galvojame.

Visame pasaulyje didelių pastangų ir investicijų dėka siekiama ne tik informuoti, bet ir skatinti visuomenę būti atsakingais, puoselėti aplinkosauginio pilietiškumo principus. Nėra Žemėje jėgos ar įrengimo, kuris už mus viską išspręstų. Ir tai ne tik teisė, kartu tai ir pareiga. Daugiau sąmoningumo, mažiau abejingumo. Nenaikinkim, o saugokim. Negriaukim, o kurkim. Ne tik darykim, bet ir galvokim. Kiekvienas iš mūsų turime pradėti nuo savęs.

Dalyvauti galite šiais būdais:

I.  Pristatydami jau įgyvendintus projektus. Atsiųskite jau įgyvendintus savo aplinkosauginius projektus, kuriuos paviešinsime bei apdovanosime atminimo dovanomis finalinio aplinkosauginio koncerto metu.

ARBA
II. Pateikdami norimus įgyvendinti projektus. Dalinkitės dar tik užgimusiomis idėjomis ar perspektyviomis iniciatyvomis ir mes padėsime jas įgyvendinti, skirdami finansinę paramą. Prizinis fondas susideda iš kampanijos metu Lietuvos mietuose vyksiančių aplinkosauginių koncertų surinktų lėšų (dalis pajamų nuo nupirktų bilietų).

ARBA 
III.  Ateidamai į kampanijos aplinkosauginius koncertus, kurie vyks net 4 Lietuvos miestų arenose. Plačioje koncertinėje programoje išgirsite specialiai šiai kampanijai sukurtą himną „Aš galvoju“ bei begalę jau šlageriais tapusių dainų, kurias atliks grupė „Rondo“, Merūnas, choras „Božolė“, „69 danguje“, „Pop Ladies“, grupė „Pikaso“.

Iš koncertų metu surinktų lėšų bus skirtas finansavimas geriausių aplinkosauginių idėjų įgyvendinimui. Daugiau informacijos apie koncertus galite rasti (Bilietai.lt ir Tickemaraket.lt aktyvūs logotipai, vedantys į koncertų aprašymus).

Dalyvavimo taisyklės, Paraiškos forma ir kita informacija yra čia: http://rusiuojigalvoji.lt/pradinis/projektai/as-galvoju/

2014-10-24

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple