Kauno bendruomenių centrų asociacija

2014 – 2020 m. Vilniaus miesto integruotų teritorijų vystymo programos projekto pristatymas Vilniaus bendruomenėms

Vilniaus Bendruomenės reikalų visuomeninė komisija, vad. E. Misiulio, Fabijoniškių bendruomenės pirmininko, organizavo seniūnaičių, vietos bendruomenių pirmininkų ir seniūnų susitikimą su Vilniaus meru A. Zuoku. Susitikime buvo aptarti šių metų vietos bendruomenių savivaldos programa, jos rezultatais bei supažindinti su 2014 – 2020 m. Vilniaus miesto integruotų teritorijų  vystymo programos projektu.
Vilniuas meras pabrėžė, kad ES fondų parama pagaliau galės pasinaudoti ne tik kaimo bendruomenės, bet ir miesto bendruomenės. Jų aktyvuma,s kuriant strategijas bei naujas partnerystes  pagerins miestiečių gyvenamąją aplinką, sukurs darbo vietų, skatins verslumą.
Susitikime taip pat dalyvavo savivaldybės ekonomikos ir investicijų, finansų, aprūpinimo ir transporto specialistai. Pristatyta nauja iniciatyva, siūlanti spręsti automobilių statymo problemas didesniuose daugiabučių namų kvartaluose,  aptartas lėšų įsisavinimas vykdant šių metų vietos bendruomenių savivaldos programą, problemos.

Pasak mero A.Zuoko, Savivaldybė visuomet laukia aktyvaus bendruomenių dalyvavimo sprendžiant miestui aktualius klausimus, svarstant biudžetą ir siūlymų - ką dar drauge galėtume nuveikti.

Daugiau informacijos apie 2014–2020 m. Vilniaus miesto integruotų teritorijų vystymo programos projektą:

www.esinvesticijos.lt

www.vilnius.lt/lit/img/158135

Straipsniui panaudota ir Vilniaus m. savivaldybės Viešųjų ryšių skyriaus informacija: http://www.vilnius.lt/lit/img/6

2014-11-04

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple