Kauno bendruomenių centrų asociacija

Maisto banko parama BC "Draugystė" gyventojams

      BC "Draugystė" palaiko gražius santykius  su Maisto banko Kauno skyriumi. Maisto banko dėka saldumynais bei vaisiais palepinami mažieji didžiųjų švenčių proga.
      Pasiūlius Maisto bankui paramą morkomis bei kopūstais, šį pasiūlymą BC pirmininkė D. Macenkaitė priėmė iš karto, nes gyventojams daržovės tikrai pravers. Bendruomenėje gyvena daug gyventojų turinčių mažas pajamas, yra  daug jaunų šeimų auginančių vaikus, todėl pirmininkės nuomone, jiems būtina padėti.

       Daugiabučių namų bendrijų pirmininkai buvo informuoti, kad šeštadienį suteiktose seniūnijos patalpose bus dalijamos daržovės sunkiau gyvenančioms šeimoms. Sulaukta daug garbaus amžiau gyventojų, kurie labai apsidžiaugė atvykę ir pamatę didelį kiekį daržovių. Bendruomenė ir pirmininkė padėkojo Maisto banko Kauno sk. paramos programų kordinatoriui Gediminui Marazui už pristatytą derlių į seniūniją ir bendradarbiavimą.

       Už suteiktą paramą ir galimybę pasilepinti morkų sultimis dėkojo ir gyventojai. Centro pirmininkė D. Macenkaitė pasirūpino ir transportu, todėl sunkių krepšių nereikėjo nešti, visi norintys buvo nuvežti iki pat namų.

 

BC "Draugystė" informacija

2014-11-15

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple