Kauno bendruomenių centrų asociacija

KBCA metinė ir dešimtmečio veiklos paminėjimo konferencija

Gruodžio 18 d., ketvirtadienio vakarą, į "Danielos" viešbučio salę susirinko bendruomenių centrų nariai ir svečiai, kad aptarti metų veiklos rezultatus, įvykdytus projektus ir paminėti asociacijos 10 metų sukaktį. Konferencijos dalyvius pasveikino Kauno m. meras Andrius Kupčinskas, kuris įteikė 10-mečio padėką asociacijai, palinkėjo gero darbo, sėkmės ir tikslų įgyvendinimo.
Metinę asociacijos veiklos ataskaitą susirinkusiems pristatė KBCA tarybos pirmininkas R. Navickas. Jis pristatė ir naująjį KBCA foto albumą, kuriame sudėtos įsimintiniausios veiklos nuotraukos.
Su dešimtmečiu pasveikino ir nuolatinė bendruomenių bičiulė, MRUNI profesorė Irena Leliūgienė, kuri įteikė asociacijai pinigų medį ir palinkėjo, kad neišsektų rėmėjų ir finansų upė. Visų bendruomenių centrų pirmininkams buvo įteiktos padėkos, foto albumai ir atminimo dovanėlės.
Labai gaila, kad konferencijoje nedalyvavo kviesti pirmieji bendruomenių centrų koordinacinės tarybos narisi ir asociacijos steigėjai.
Po oficialios ataskaitos, sveikinimų ir palinkėjimų dalies sekė viktorina apie žiemą, bendruomenių centrų nuveiktus darbus ir įsimintiniausas veiklas, 2015 m. planus. Pritariant Aleksoto BC pirmininko Z. Šalnos gitarai ir Sargėnų ir Vytėnų akardeonistui, visi dalyvavo jungtiniame asociacijos chore, poros sukosi valso sukūryje.

Renginys buvo šiltas ir neprailgo. Visi išėjome pilni įspūdžių ir noro ramiai pasitikti šv. Kalėdas ir smagiai - Naujuosius metus. 




2014-12-21

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple