Kauno bendruomenių centrų asociacija

Policijos ataskaita visuomenei

Šį trečiadienį Kauno miesto savivaldybės Didžiojoje salėje įvyko tradicinis Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato ataskaitos visuomenei pristatymas. Jo metu pateikti 2014 metų veiklos rezultatai ir aptartos ateities gairės, siekiant dar labiau užtikrinti gyventojų saugumą.
„Noriu padėkoti merui, bendruomenėms, seniūnijoms už praleistus darbo metus Kaune. Tie 70 procentų gyventojų, kurie pasitiki policija, mus tik dar labiau įpareigoja stengtis ir dirbti visuomenės labui. Mes ir šiemet turime išlaikyti tą pasitikėjimo lygį. Kiekvienas policijos vadovas privalo pats apvažiuoti savo teritoriją, susitikti su seniūnijų darbuotojais, seniūnaičiais, bendruomenėmis, visuomeninėmis organizacijomis ir identifikuoti tos vietos problemas, jas išspręsti ir informuoti bendruomenę kas buvo padaryta“, - kalbėjo Policijos generalinis komisaras Linas Pernavas.
Kauno bendruomenių centrų asociacijos tarybos pirmininkas Ramūnas Navickas pasidžiaugė praėjusiais metais savo veiklą pradėjusiais vykdyti bendruomenių pareigūnais. Anot jo, 2014-ieji metai buvo pozityvus proveržis policijos ir bendruomenių bendradarbiavimo srityje.

2015-01-28

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple