Kauno bendruomenių centrų asociacija

Akcija “MYLĖKIME VIENI KITUS“ Kauno klinikose

Dainavos BC "Draugystė" pirmininkė, Pašilės seniūnaitė Danutė Macenkaitė artėjančios šv.Valentino dienos proga organizavo akciją “MYLĖKIME VIENI KITUS.“ Akcija vyko Kauno klinikų vaikų ligų onkohematologiniame skyriuje. Prie akcijos prisijungė ir Aukštųjų Šančių bendruomenės centro pirmininkė Eglė Kanikovienė, Kauno jungtinės metodistų bažnyčios ir VŠĮ "Baltai juoda" savanoriai.

Oorganizatoriai  pasistengė, kad mažieji ligoniukai nors akimirką užmirštų savo skausmą ir ligą. Padovanojo jiems spalvingas knygeles, raudonas širdeles su palinkėjimu greičiau pasveikti, saldumynų, šiltas kojines. Vaikų žaidimų kambaryje vėl trumpam skambėjo juokas, vaikučių akys suspindėjo smalsumu. Mažieji ligoniukai su dideliu smalsumu neatitraukė akių nuo policijos šuns Amsiaus. Kaip niekada Amsius buvo labai geras, leidosi glostomas ir mielai dalijo vaikams spalvingus balionus bei atšvaitus. Šuo Amsius aplankė ir palatose gulinčius vaikučius. Mažieji ligoniukai labai smalsiai žiūrėjo netikėtai į palatą užsukusį didelį ir nematytą Amsių, greitai su juo susidraugavo ir net nusifotografavo.

"Jai mažiesiems ligoniukams mes suteikėme nors mažą dalelytę džiaugsmo,parodydami jiems ir tėveliams, kad vaikučiai kažkam rūpi,kažkas galvoja apie juos – mūsų akcija tuomet pavyko. Mes atsisveikinome su ligoniukais, linkėdami jiems greičiau pasveikti, o jų tėveliams stiprybės", – kalbėjo Danutė Macenkaitė.

Daugiau nuotraukų yra facebooke: https://www.facebook.com/

2015-02-08

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple