Kauno bendruomenių centrų asociacija

Kviečiame dalyvauti projekte “GINTARINĖ PALATA” – mažiesiems ligoniukams

Kviečiame prisidėti prie gražaus ir prasmingo jaunimo organizacijų projekto mažiesiems ligoniukams padėti.
Pilietiškai aktyvaus jaunimo organizacijos „Baltai Juoda“
ir Labdaros ir paramos fondas “Saulės smiltys” inicijuoja akcijas ir renginius, sprendžia įsisenėjusias problemas, aktyviai dalyvauja pilietiškos visuomenės kūrimo procese, teikia labdarą ir paramą tuberkulioze sergantiems vaikams ir suaugusiems, Pulmonologijos skyriams, vaikams iš vaikų namų bei daugiavaikėms šeimoms.

Šių pilietiškai ir socialiai aktyvių žmonių dėka gimė idėja įgyvendinti projektą „Gintarinė palata“, kurią planuojama įrengti Kauno klinikinės ligoninės II vaikų ligų skyriuje.

Sveikata - brangiausias mūsų turtas. Slaugyti ir globoti sergantįjį – kiekvieno mūsų  pareiga ir rūpestis. Siekdami praskaidrinti tuberkulioze sergančių ir ilgus mėnesius besigydančių vaikučių kasdienybę, pilietiškai aktyvaus jaunimo organizacijos „Baltai Juoda“ bei labdaros – paramos fondas „Saulės smiltys“ suvienijo jėgas, kad  projektas „Gintarinė palata“ taptų realybe.

Projekto tikslas – suremontuoti palatą ir sukurti jaukią aplinką sergantiems vaikams. Norime, kad ši palata būtų  nepaprasta – gintarinė! Jūros bangos su gintariniais purslais, gintarinė pilis, nuo visų negandų saugantys riteriai, lentynėlės su pasakų knygelėmis… Tikime, kad gintarinėje palatoje apsigyvenusi pasaka mažiesiems ligoniukams suteiks džiaugsmo ir padės jiems greičiau sveikti.

„Šiuo metu mūsų užnugaryje pilietiškai aktyvaus jaunimo organizaciją „Baltai juoda“. Su jais kursime „Gintarinės palatos“ įvaizdį, savo rankomis dirbsime ir dažysime palatą, paversime ją tokia, kuri nustebintų ir sužavėtų mažuosius. Projektas įgauna pagreitį, mąstome kaip renovuosime senąją palatą ir ieškome investitorių“, – kalbėjo  pilietiškai aktyvaus jaunimo organizacijos „Baltai Juoda“ ir Labdaros ir paramos fondo „Saulės smiltys“ projekto „Gintarinė palata“ vadovė Ieva Randytė.
Projekto aprašymai yra čia: http://www.saulessmiltys.lt/

 Kiekvienas, norintis prisidėti prie šio projekto įgyvendimo yra laukiamas.

PRAŠYMĄ PAREMTI GINTARINĘ PALATĄ RASITE ČIA

GINTARINĖS PALATOS IŠLAIDŲ SĄMATĄ RASITE ČIA

Kontaktinis asmuo: Elena Jurkutė, tel. Nr. 8 686 07 238.

2015-03-09

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple