Kauno bendruomenių centrų asociacija

7-oji M. Romerio universiteto praktinė-mokslinė konferencija

Gegužės 7 d. M. Romerio universitete organizuojama praktinė - mokslinė konferencija "Efektyvumas viešajame sektoriuje: kuo vadybos teorijos gali pasitarnauti ir ką praktikai gali patarti?".
Programoje numatytos paskaitos bendruomenių lyderiams, kurias skaitys prof. R. Jusevičius, I. Leliūgienė, B. Mikulskienė, G. Navaitis, doc. J. Šiugždienė, J. Senkienė, E. Pocius, JPP "Kurk Lietuvai" vadovas ir kiti.

Tai 7-oji kasmetinė MRUNI konferencija, kurios pagrindinis organizatorius yra M. Romerio universitetas ir doc. Saulius Nefas, jau daug metų nagrinėjantis bendruomenių ir jų organizacijų problemas.

Konferencijos rengėjai: Viešojo administravimo, Vadybos, Ekonomikos ir verslo, Edukologijos ir socialinio darbo institutai ir Kauno technologijos universitatas.

Registracija į šią konferenciją yra čia: http://bendruomeniskumas.mruni.eu/?page_id=243.  Registruojama iki gegužės 1 d.

Šiame puslapyje yra programa ir ankstesnių 6-ių konferencijų medžiaga: http://bendruomeniskumas.mruni.eu/?page_id=239.

Mykolo Romerio universitetas su informaciniu partneriu „Savivaldybių žinios“ skelbia respublikinį konkursą vietos bendruomenėms:
„BENDRUOMENĖ – ŠVYTURYS 2014 – KELIAS Į SĖKMĘ“

Nominacijas bei daugiau informacijos rasite čia.

 

2015-04-22

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple