Kauno bendruomenių centrų asociacija

Konferencija „ES struktūrinės paramos investicijų galimybės bendruomenės ir verslo iniciatyvoms išnaudojant etnografinio regiono tapatybę“

Gegužės 14 d. Vilniuje rengiama konferencija „ES struktūrinės paramos investicijų galimybės bendruomenės ir verslo iniciatyvoms išnaudojant etnografinio regiono tapatybę“. Į ją kviečiami savivaldybių merai ir administracijos vadovai, bendruomenių ir iniciatyvinių grupių atstovai, verslo įmonių vadovai, akademinės bendruomenės nariai.

Konferencijos, kurios partnerė yra Lietuvos savivaldybių asociacija (LSA), programa parengta orientuojantis į išmaniojo regiono ir išmaniojo miesto koncepcijas bei naujas galimybes regionų plėtrai ES investicijų 2014-2020 metams periodu.

Renginyje bus galima supažindinti su naujausiais mokslo, verslo ir plėtros politikos formuotojų požiūriais į šalies regionų ir miestų vystymąsi. Taip pat numatoma teoriniu ir praktiniu aspektu aptarti regionų sumaniosios specializacijos ir transformacijos strategijas, jų humanitarinę, socialinę, technologinę ir administracinę dimensijas.

Pranešimus skaitys atsakingų valstybinių, mokslo ir verslo institucijų ekspertai, tarp jų – LSA direktorė Roma Žakaitienė, sveikinimo žodį tars LSA prezidentas Ričardas Malinauskas.

Renginys nemokamas, tačiau dalyvių skaičius ribotas. Registracija bus pradėta netrukus, prašome sekti LSA tinklapį. Artimiausiu metu bus patikslinta ir renginio vieta.

Konferencijos programą rasite čia.

Prireikus daugiau informacijos, kreipkitės į Karoliną Šafranavičiūtę (Lietuvos verslo konfederacija, tel. 8 5 212 1111 arba karolina@lvk.lt)

Lietuvos savivaldybių asociacijos interneto svetainės informacija:
http://www.lsa.lt/lt/home/8-naujienos/822-vilniuje-bus-diskutuojama-apie-naujas-galimybes-regionu-pletrai



2015-05-08

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple