Kauno bendruomenių centrų asociacija

Vieneri metai Facebook'e

Liepos 3 d. sukako metai, kai Kauno bendruomenių centrų asociacija pradėjo bendrauti su draugais ir skleisti informaciją apie savo veiklą feisbuke (facebook). Per šį laiką subūrėme nedidelį, bet tvirtą ištikimų bičiulių ratą. Socialiniame tinkle skleidžiame informaciją apie bendruomenių centrus, jų veiklą, keliame naujienas, kurios aktualios ar įdomios bendruomenėms arba apie bendruomenes ir jų organizacijas, NVO ir kauniečiams bei mūsų draugams užsienyje, iš kitų šaltinių.

Stengiamės pateikti informaciją apie įstatymus, projektų konkursus, Lietuvos regionų politiką, miesto bendruomenių organizacijas, nevyriausybines organizacijas,  universitetus, kvietimus ir skelbimus į renginius, aktualią informaciją apie įvykius mieste, Lietuvoje, Europos parlamente ir t.t., savo draugų veiklą. Paskyroje laikomės nešališkos pozicijos politiniais klausimais, nes skaitome, kad bendruomenės - tai nepolitinės, valdžios nesiekiančios organizacijos, kurioms rūpi vietos gyventojų problemos, kultūriniai, aplinkosauginiai, sveikatinimo ir fizinio aktyvumo, kaimynystės ir kiti klausimai.

Būdami ir tarptautinės organizacijos IFS (The International Federation of Settlements and Neighborhood Centers) nariai, aktyviai domimės ir kitų šalių vietos bendruomenių veikla ir pagal galimybes jas skelbsime.

Kviečiame savo skaitytojus ir prijaučiančius bendruomeninei veiklai apsilankyti mūsų facebook'o paskyroje ir įsirašyti į mūsų draugų tarpą, pažymint Like:
https://www.facebook.com/pages/Kauno-bendruomeni%C5%B3-centr%C5%B3-asociacija/1514571238758082

2015-07-21

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple