Kauno bendruomenių centrų asociacija

Linksma Palemono šventė

Rugpjūčio 22 d., saulėtą šeštadienį, Palemono gimnazijos kieme, įvyko tradicinė Palemono šventė, kurią organizuoja Palemono bendruomenės centras. Šventė sutraukė ir suvienijo palemoniečius į linksmą, klegantį būrį. Šventę atidarė Palemono BC pirmininkė Rita Agurkienė, palemoniečius sveikino Lampėdžių ir Naugardiškių bendruomenių centrai, garbūs svečiai, miesto tarybos nariai, Kauno apskr. policijos atstovai, rėmėjai. Šventėje apsilankė ir aktyvi mūsų Kauno bendruomenių "palaikytoja" prof. I. Leliūgienė, kuri gražiu žodžiu minėjo bendruomenių veiklą ir norą suvienyti kaimynus.

Šventėje koncertavo Palemono ansamblis "Marių banga", Arvydas Vilčinskas, P. Stalionis, ansamblis "Pikaso". Buvo apdovanoti gražiausių Palemono sodybų šeimininkai, vyko kūrybinės dirbtuvės, galima buvo pajodinėti, vaikai piešė didelį kilimą, skirtą Palemonui ir Lietuvai, gatvių kaimynai turėjo progos prisistatyti vieni kitiems. Kauno apskr. VPK bendruomenės pareigūnai ne tik žymėjo asmeninius daiktus, bet ir kvietė išbandyti "girtus" akinius ir pereiti tiesiąja, taip sukeldami daug juoko. Kas norėjo, galėjo atsigaivinti gira ir ledais, rudeniniais obuoliukias, nusipinti juostelę - apyrankę. Moterys iš gėlių supynė Lietuvos trispalvę.

Šventė buvo smagi ir linksma, joje nebuvo prekiaujama alkoholiu. Linkime palemoniečiams ir toliau vienyti savo bendruomenę, nuveikti daug gražių ir prasmingų darbų, išlikti ir toliau vienu iš aktyviausių Kauno miesto bendruomenės centru. Vienas iš paskutiniųjų Palemono BC darbų - Palemone jau veikianti vaizdo kamerą, kuri buvo įrengta Palemone veikiančių verslo įmonių ir bendruomenės centro, bei kitų, saugumu suinteresuotų pusių dėka.

Daugiau nuotraukų: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1682327108649160&id=1514571238758082

2015-08-24

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple