Kauno bendruomenių centrų asociacija

Informacija norintiems studijuoti Lietuvos sporto universiteto TAU

Lietuvos sporto ir sveikatinimo trečiojo amžiaus universitetas (TAU) kviečia studijuoti visus 50-ies metų ir vyresnius klausytojus.

  • Studijų LSS TAU trukmė - vieneri metai.
  • Vieneriems metams galima rinktis ne daugiau 3-jų modulių iš pateikiamo modulių sąrašo (2015-2016 mokslo metams siūlomas modulių sąrašas bus paskelbtas rugsėjo 4 d.).
  • Paskaitos ir pratybos vyks LSU auditorijose, sporto salėse.
  • Sumokėjęs 10 EUR stojamąjį mokestį (mokestis sumokamas banko pavedimu į nurodytą sąskaitą, rekvizitus gausite registruodamiesi), asmuo gaus LSS TAU studento pažymėjimą, suteikiantį teisę    dalyvauti LSS TAU organizuojamose veiklose, naudotis inventoriumi ir patalpomis, skirtais LSS TAU studentų užsiėmimams, lankytis LSU bibliotekos skaitykloje. Išklausęs modulius asmuo gaus garbės diplomą.
  • Paskaitos ir pratybos vyks LSU auditorijose, sporto salėse.

    Registruotis
    į TAU studentus galite atvykę į Lietuvos sporto universiteto Karjeros ir kompetencijos plėtotės centrą (Sporto g. 6, 112 kabinetas, LSU centriniai rūmai)

    Nusprendę tapti LSS TAU studentais turėtumėte pateikti:

    1.      Iki 2015 rugsėjo 25 d. prašymą tapti LSS TAU studentu (prašymas parašomas atvykus į Lietuvos sporto universiteto Karjeros ir kompetencijos plėtotės centrą (Sporto g. 6, 112 kabinetas, LSU            centriniai rūmai).2.      2 dokumentines nuotraukas (3x4cm) – tik naujai besiregistruojantiems.
    3.      Asmens dokumento kopiją (arba ją padarysime centre).
    4.      Medicininę pažymą, išrašytą šeimos gydytojo, patvirtinančią galimybę dalyvauti mažo ir vidutinio intensyvumo praktinėse pratybose.

    Pasiteiravimui:

    Lietuvos sporto universiteto Karjeros ir kompetencijos plėtotės centras (Sporto g. 6, 112 kabinetas, LSU centriniai rūmai), telefonas (8 37) 302642,  el.paštas kristina.visagurskiene@lsu.lt

    Paskaitos ir praktiniai užsiėmimai vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais  nuo 17.30 val. Lietuvos sporto universiteto bazėje. Paskaitų dažnumas priklauso nuo to, kokį modulį studentas yra pasirinkęs ir nuo modulio tvarkaraščio. Tvarkaraščiai derinami ir skelbiami kas mėnesį.
    Be modulių TAU studentai gali lankyti (nemokamai) papildomas veiklas: antradieniais – šiaurietišką ėjimą, trečiadieniais – sveikatingumo mankštą „Mankšta su šypsena“.

    *Pastaba: kai kurios kviestinių lektorių paskaitos ir papildomi fizinio aktyvumo užsiėmimai gali būti mokami.

Daugiau informacijos:  http://www.lsu.lt/karjeros-ir-kompeteciju-pletotes-centras/treciojo-amziaus-universitetas/aktuali-informacija


2015-09-03

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple