Kauno bendruomenių centrų asociacija

Mažoji biblioteka asociacijos biure

Nuo šiandien Kauno bendruomenių centrų asociacijoje pradės veikti mažoji bibliotekėlė, kurioje galima bus skaityti ir keistis grožinės ar publicistikos knygomis. Tokiu būdu Kauno bendruomenių centrų asociacija prisidėjo prie Kauno apskr. VPK  projekto „Pasidalinkime knyga“. Bibliotekėlių tikslas - skatinti knygų skaitymą bendruomenių tarpe, telkiant ypatingą dėmesį jaunimui, vykdyti vaikų ir jaunimo nusikalstamų veikų prevenciją, įtraukiant juos į prasmingo laisvalaikio leidimą, plėtoti tarpinstitucinį / tarpdisciplininį bendradarbiavimą, skatinant skaitymą. Numatyta  įrengti 8 mini bibliotekėles Kauno policijos komisariatuose bei mieste esančiose jaunimo, nbendruomenių  susibūrimo vietose. Mažąsias bibliotekas pagamino projekto partneris UAB "Kauno švara". Knygas bibliotekėlėms padovanos Kauno policijos pareigūnai. Jie skleis tikslinę informaciją, skatindami skaitymą ir inicijuos knygų skaitymo valandas, dalyvaujant rašytojams, aktoriams.

Mažosios bibliotekos KBCA atidaryme dalyvavo bendruomenės pareigūnai: A. Greblikaitė, I. Cvirkienė ir Br. Palšis. Jie padovanojo pirmąsias knygas. Mūsų Kaunėnų bendruomenių centro atstovė G. Vaškevičienė, pirmininkas R. Navickas bei administratorė M. Bindokaitė taip pat atnešė knygų ir padovanojo bibliotekai.

Prie puodelio kavos buvo pasidalinta artimiausiais planais, aptarti ateities projektai.

Tikimės, kad prie šios akcijos prisidės ir kiti bendruomenių centrai, o paskaityti knygų ir pasidalinti savomis kviečiame ir kitus KBCA narius.
Smulkiau apie projektą: http://www.kaunas.policija.lt/ww/index.php/lt/4398-kauno-apskrities-policijoje-startavo-projektas-pasidalinkime-knyga

Nuotarukos yra mūsų facebook paskyroje: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1692009007680970&id=1514571238758082

2015-09-22

Visos naujienos

© 2011-2024 KBCA. Visos teisės saugomos
Programinis sprendimas: WebTemple